Social Icons

joi, 15 august 2013

5 nuanțe de ruj în tendințe

Deși vara este bine să nu exagerezi în ceea ce privește machiajul, asta nu înseamnă că trebuie să folosești nuanțe șterse. Acum se poartă nuanțele tari, care se asortează perfect cu rochițele cu volănașe.
Roz electric
Este nuanța de ruj vedetă a acestei veri, și nu vei trece neobservată pe oriunde ai merge. Pentru a nu încărca machiajul prea mult, limitează-te să scoți în evidență doar buzele și păstrează ochii cât mai discreți.
Roz liliac
Poate că ți se va părea exagerată la o primă vedere, dar când te vei da pe buze cu el și-l vei asorta cu rochița cu floricele viu colorate cu siguranță vei fi plăcut impresionată de combinație. Poate fi o alegere inspirată și pentru o noapte în oraș cu prietenii sau o ieșire seara cu fetele la o înghețată.
Roz piersică
O piele bronzată se asortează perfect cu nuanța de piersică a acestui ruj. Arămiul dulce din nuanța tenului va fi pus în valoare dacă optezi pentru acest machiaj, la care să mai adaugi doar un strat de rimel pentru volum genelor tale.
Roșu corai
Este una dintre acele nuanțe care poate fi purtată doar vara, așa că de ce să nu profiți de sezonul cald pentru a-ți colora buzele în această culoare veselă? Nu exagera cu machiajul și vei putea merge atât la servici cu ea cât și la un restaurant cu prietenii.
Roșu pasional
Vrei să „pui pe jar” inimile bărbaților în această vară fierbinet? Atunci din trusa ta de machiaj nu trebuie să lipsească o nuanță puternică de roșu. Profită de faptul că acum poți purta culorile tari și nu te sfii să-ți expui buzele viu colorate.

Un comentariu:

Miriam spunea...

Rosu pasional :x

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates