Social Icons

sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Cu ce ţinute ne-a încântat Sandra Bullock în 2013

         Sandra Bullock a petrecut foarte mult timp în 2013 promovându-şi cele două filme „The Heat” şi „Gravity”, ceea ce ne-a adus foarte multe ţinute purtate de ea pe covorul roşu în jurul lumii. Mie personal mi se pare cea mai bine îmbrăcată vedete din 2013. Cele mai multe dintre ţinutele ei au fost a lui Roland Mouret, însă a purtat ţinute şi a altor designeri păstrând clasa consecventă.
         La premiile People’s Choice Sandra a optat la o fustă creion cu dunguliţe subţiri şi un top fără bretele din dantelă albastră create de Vera Wang. Ea a compesat această ţinută cu o pereche de stilettos de culoarea fucsie, iar pentru buze a folosit o nuanţă de roz pop. Nu a exagerat cu bijuteriile, alegând să poarte doar o brăţară şi un plic mare.
         La conferinţa de la CinemaCon, Bullock s-a îmbrăcat în negru şi alb purtând un top pe un umăr şi pantaloni negrii create de Roland Mouret. Completându-şi ţinuta cu o pereche de pantofi creaţi de Rupert Sanderson. La capitolul bijuterii a optat pentru câteva brăţări subţiri şi o pereche de cercei. La premiera filmului „The Heat” din Londra a îmbrăcat o rochie neagră sexy creată de Victoria Beckham.
         În iunie Sandra participa la premiera aceluiaşi film în NYC îmbrăcată într-o rochie de piele şi o pereche de sandale negre.
     
 Dacă înainte ne impresionase cu ţinute all black şi cu nişte tocuri impresionante creându-şi astfel nişte look-uri impresionate, la oprirea în Sydney a optat la o ţinută de culoarea cobaltului foarte îndrăzneaţă. Simplu, dar sofistica Iar la premiera filmului a purtat o rochie de vară cu o tunică împodobidă şi tocuri mari.
   
   La conferinţa de presă Comic Con Bullock a vorbit despre noul ei film în care îl are ca coleg pe George Clooney, „Gravity”. Aici a ales o ţinută Roland Mouret cu nişte detalii geometrice care îi pun aspectul în valoare, terminând ţinuta cu o pereche de pantofi negri.
     
 Deşi pentru o vreme îndelungată Sandra ne-a obişnuit să o vedem îmbrăcată în ţinute sobre la Festivalul de Film de la Veneţia, ne-a uimit purtând o rochie în culori neon marca Alex Perry. Aspectul ei ne-a luat prin surprindere, dar mi-a plăcut la nebunie!
       
La premiera filmului „Gravity” de la Festivalul de Film de la Veneţia, Sandra s-a îmbrăcat într-o rochie roșie marca J. Mendel. La care a asortat rochia cu un plic negru elegant și o pereche de pantofi cu toc, iar rezultatul este spectaculos.
       
La premiera filmului „Gravity” de la Festivalul de Film din Toronto , a participat purtând o ținută creată de Narciso Rodriguez.
       
La Festivalul de Film din Londra, Sandra și-a evidențiat picioarele purtând o rochie scurtă creată de Stella McCartney și niște tocuri înalte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates