Social Icons

luni, 4 august 2014

8 de tunsori bob care arată uimitor

        De la tunsorile sexy la cele clasice, poţi să-ţi asiguri un look clasic purtând o tunsoare bob scurt.



       Bob-ul purtat de Jennifer Lawrence este o tunsoare pregătită pentru covorul roşu. Ea a optat pentru stilul ombre şi pentru o textură colorată care străluceşte. Folosiţi un şampon uscat înainte, după care răsuciţi şuviţele de păr pentru a crea nişte bucle lejere, la sfârşit folosiţi un spray de păr cu sclipici.
       Actriţa din Mad Men, Christina Hendrick a făcut una dintre cele mai măgulitoare alegeri din jur, datorită bretonului într-o parte care îi oferă o picătură de delicateţe. Pentru a obţine această coafură, ondulează secţiunile din faţă cu ajutorul unui ondulator, realizând buclele în afară.
       Modelul Karlie Kloss păstrează un bob clasic fără vârstă. Ea modernizează puţin această tunsoare oferindu-i bretonului un ro secundar profund. Pentru acest look se aplică un ser pentru volum şi lumină la rădăcini cât timp este încă ud, urmând să fie uscat cu ajutorul unei perii rotunde.
       Buclele imperfecte purtate de actriţa Nikki Reed oferă o textură sexy. Ia câte o secţiune de păr şi onduleaz-o cu ajutorul ondulatorului. La sfârşit foloseşte un şampon uscat şi finisează părul cu ajutorul degetelor.
       Buclele glam ale Emmei Watson transformă bob-ul ei într-o coafură pentru covorul roşu. Începe prin a bucla părul din laterală şi fă buclele pe jumătatea de jos din lungimea părului, punând secţiunile în spatele urechii.
       Demonstrând cât de versatil poate fi un bob, Elizabeth Banks îşi aranjează bretonul peste cap şi îl fixează în partea din spate creând astfel o coafură elegantă.
       Sigur, este un spermodel şi o super-mamă, dar bob-ul lung al lui Heidi Klum este o tunsoare care se potriveşte oricărei forme a feţei. Bretonul care mătură pomeţii acentuează structura osoară de invidiat a acesteia.
       Natasha Bedingfield creează valuri cu bob-ul ei edgy, transformând-o cu ajutorul buclelor care au adăugat o tentă modernă acestui bob.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates