Social Icons

joi, 7 august 2014

Patru ţinute purtate de Megan Fox săptămâna aceasta

            Megan Fox a avut patru apariţii spectaculoase săptămâna aceasta, aceasta promovându-şi noul film „Teenage Mutant Ninja Turtles”.



            După ce a primit câteva critice pentru noul ei film „Teenage Mutant Ninja Turtles”, Megan a fost toată numai un zâmbet în timpul unei vizite la Studiourile SiriusXM din 5 August. Pentru această apariţie actriţa a optat pentru o rochie Dolce&Gabbana de culoarea ciocolatei cu mâneci scurte, dar lungimea a fost extrem de scurtă spre deosebire de ceea ce a purtat ea până acum. Pentru a completa tonurile sclipitoare ale rochiei a ales o pereche de sandale argintii.
            Megan Fox a participat Marţi la evenimentul „Meet The Actor”, eveniment găzduit la Apple Store Soho. Megan a opotat pentru un top negru şi o fustă mulată până sub genunchi care s-a potrivit perfect cu topul. Megan a completat ţinuta cu o pereche de sandale verzi de la Valentino, iar la capitolul bijuterii a ales un pandantiv cu diamente de la Astley Clarke.
            Megan Fox şi-a promovat noul film şi în emisiunea „Jimmy Fallon” seara trecută. Actriţa a ocat purtând o rochie mai jos de genunchi din colecţia Altuzarra. Contrastul creat dintre căptuşeala de satin portocaliu de la descpicătura de la fustă şi fantele de la decolteu şi din talie cu culoarea gri au făcut rochia mult mai interesantă.
            Imediat după aparţia ei în emisiunea „Jimmy Fallon”, Megan Fox a apărut din nou pe covorul roşu la premiera filmului „Teenage Mutant Ninja Turtles” din New York care a avut loc la Teatrul AMC Lincoln Square din 6 August. Actriţa a optat pentru un aspect plin de rafinament purtând o rochie Oscar de la Renta. Rochia în contrast alb-negru, a fost completată de o pereche de sandale negre Giuseppe Zannotti cu catarame aurii şi o selecţie de bijuterii de la Jamie Wolf şi Melinda Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates