Social Icons

marți, 1 noiembrie 2011

Sfaturi de machiaj pentru tenul palid

Blondele si roscatele naturale, desi se pot mandri cu nuantele frumoase ale parului lor, au probleme cu machiajul deoarece au tenul foarte alb. Desi tenul de portelan cu obrajii imbujorati este ceva de vis pentru multe femei, intretinerea unui astfel de look poate fi dificila. Daca ai tenul foarte palid iata ce te sfatuim in amterie de machiaj.
Sfaturi de machiaj pentru tenul palid1. Fondul de ten
E foarte important sa iti alege un fond de ten care sa fie in concordanta perfecta cu tenul tau, deoarece daca e putin mai inchis vei arata de parca porti o masca. Fondul de ten e foarte important deoarece, persoanele in jurul ochilor, de exemplu, pielea e aproape transparenta si se vad toate vasele de sange, ceea ce nu e foarte atragator.

2. Corectorul
Corectorul trebuie sa fie in nuante de galben pai pentru a diminua vizibilitatea cercanilor si a inflamatiilor, care sunt foarte vizibile cand pielea e foarte alba. Aplica corectorul astfel incat sa iti acoperi aceste mici imperfectiuni.


3. Blush-ul
Pentru tenul palid sunt indicate farduri de obraz in nuante de roz si corai, dar unele delicate, in niciun caz stridente.

4. Fardul de ochi
Evita negrul sau maroul si opteaza pentru nuante pastelate, cu texturi onctuoase. Rimelul negru este mereu cea mai buna alegere, deoarece iti va evidentia privirea.

5. Rujul

Pentru zi opteaza pentru un balsam de buze sau un gloss iar pentru seara poti alege orice nuanta de roz, corai sau rosu care arata exceptional in contrast cu paloarea tenului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates