Social Icons

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Trei trucuri eficiente pentru un ten impecabil

Pentru a avea o piele frumoasa nu este suficient sa cumperi produse de calitate. Rutina zilnica de ingrijire a tenului este foarte importanta. Astfel, noi iti dam trei sfaturi inteligente pentru a profita 100% de calitatea produselor tale si pentru a-ti imbunatati ritualul de infrumusetare.
Trei trucuri eficiente pentru un ten impecabil
1.    Exfoliere nocturna - Poate te-ai gandit ca nu conteaza cand aplici un astfel de tratament, atata timp cat o faci. Totusi, lucrurile nu stau chiar asa. Daca iti exfoliezi tenul inainte de culcare, atunci ai mai multe sanse ca celulele pielii sa se regenereze mai rapid. Asta inseamna ca acele cosuri enervante se vor dezumfla mai repede, tesuturile lezate sau iritate se vor reface iar tu vei arata bine intr-un timp record.

2.    Hidrateaza intensiv - Daca ai tenul uscat, sensibil sau chiar gras, hidratarea este esentiala. Frigul de afara nu ajuta nici el tenul, asa ca trebuie sa apelezi la o metoda inteligenta de a pastra pielea hidratata pentru mai mult timp. Seara, sau cand ai mai mult timp liber, aplica pe ten o crema puternic hidratanta si apoi acopera-ti fata cu un prosop fierbinte. Ramai asa circa 5-10 minute pana iti simti pielea hidratata si catifelata.

3.    Cele mai bune produse au intaietate
 - Dupa ce te-ai demachiat si ti-ai curatat tenul cu un gel potrivit tipului tau de piele vine vreme sa aplici toate acele produse in care ai investit sume semnificative. In ce ordine le aplici? Ei bine, mai intai trebui aplicatserumul sau uleiul pentru ca ele au cele mai intense efecte. Daca nu ai un serum hidratant si protector, foloseste putin ulei de argan, de migdale dulci sau de samburi de struguri. Maseaza bine tenul cu acest ulei pana patrunde in piele. Apoi se aplica crema de ochi, crema de fata, fondul de ten si eventual pudra, blush-ul, fardul de ochi si rimelul. Aplicate in ordinea  corecta, aceste produse sunt mult mai eficiente si tu vei arata impecabil pentru mai mult timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates