Social Icons

miercuri, 7 decembrie 2011

Ruj mov, trendul ce reinvie in sezonul rece

Rujul mov este una dintre acele tendinţe care te atrag misterios, chiar dacă nu poţi justifica exact ce anume din nuanţă aceea gotică te îndeamnă să o porţi pe buze, în fiecare iarnă.
Devenind trend follow-eri, adeseori comportamentul nostru în faţa tendinţelor şi a colecţiilor sau reclamelor de machiaj este impulsiv, curios, poate total nereprezentativ personalităţii noastre. Ulterior, stilul nostru suferă transformări majore, ne angajam la roluri pe care nu am crezut niciodată că le vom juca şi pozăm în viaţa reală, imaginându-ne că trăim într-un pictorial exuberant.
Dacă ne uităm cu atenţie la tendinţele în machiaj pentru toamnă/iarnă 2011-2012, vom afla şi care vor fi cele mai populare look-uri pentru sezonul rece - smokey eyes, nuanţe metalice, blush-uri trandafirii şi… oaia neagra a listei, rujul mov. 
Înlocuind vedeta edgy de anul trecut, rujul negru popularizat de Lady Gaga, atât designerii, cât şi celebrităţile s-au îndreptat către o nuanţă înrudită, dar cu mult mai mult potenţial de a atrage un grup de fani - rujul mov.
În plus, spectrul larg de nuanţe diferite de mov, violet, burgundy sau lila are avantajul de a complimenta orice tip de ten şi mai mult, de a evidenţia în mod spectaculos nuanţa ochilor, fie ei albaştri, căprui sau verzi.
 Restul machiajului este lăsat natural, astfel încât să existe un contrast între agresivitatea buzelor şi gingăşia unor ochi luminoşi şi a unui ten radios. Aceasta este o schimbare importantă între tendinţele din prezent şi cele de acum câţiva ani, când rujul puternic este asortat cu un machiaj al ochilor la fel de intens.Pentru sezonul toamnă/iarnă 2011-2012, însă, prioritatea este de a îmbina un element masculin cu o bază extrem de feminină, astfel încă efectul să ajungă undeva la mijloc, în stilul androgin.Aplicarea rujului violet este însă crucială pentru a purta graţios look-ul. Tehnica potrivită îţi va complimenta forma feţei, iar conturul pe care îl vei realiza îţi poate garanta un look edgy, întocmai precum am observat în cadrul prezentărilor de modă, sau te poate face victima unor gafe în machiaj.
În funcţie de tipul de ten, vei observa că doar anumite nuanţe te avantajează. Cu toate acestea, îţi recomand în general o textură mată sau cu particule strălucitoare foarte fine, dacă nuanţa îţi permite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates