Social Icons

sâmbătă, 19 mai 2012

Gala Stories (6): Twilightpurple are patru poveşti


Primul se numeşte „O altă viaţa”. Rezumat: „După ce Edward o părăseşte pe Bella în pădure, viaţa  lui nu mai are nici un sens. Familia i-a fost aproape în tot acest timp, dar pentru el nu era de ajuns. Nici pentru Bella perioada aceasta din viaţa ei nu a fost un paradis, a suferit mult, iar Jacob i-a fost mereu alături. Ce se întâmplă când Edward nu mai poate continua aşa, iar după 10 ani se hotărăşte să se întoarcă în Forks, căutându-şi iubirea. Dar la întoarcere are o mare surpriză: Bella avea deja o familie. Va reuşi Edward să îi recucerească inima, care mereu a fost a lui? Va putea Bella trece peste tot? Îl va putea ierta? Va reuşi relaţia lor să se salveze?” 
Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „Ascunşi în întuneric”. Rezumat: „Este o poveste Twilight, în care Bella nu este acceptată ca iubita lui Edward de către familia Cullen deoarece el este vampir şi ea este umană. Nu au nimic cu Bella, ţin la ea, dar nu vor ca Bella să stea cu Edward. De aceea Edward are o relaţie cu Tanya, relaţie pe care o menţine de dragul familiei. Edward şi Bella au o relaţie pe ascuns de care doar Alice Cullen ştie, ea fiind cea mai bună prietenă a Bellei. Pe parcursul poveştii apar complicaţii, personaje noi, gelozie, dramă, iubire, multă suferinţă şi nelipsitul umor. Vor reuşi cei doi să îşi păstreze relaţia? Iubirea învinge tot? Mai vedem…” 
Îl găsiţi aici

Al treilea se numeşte „Dias de Ira”, este terminat. Rezumat: „Doar seducţia îl va ajuta să regleze conturi vechi…Edward Cullen a luat decizia de a se răzbuna: să o seducă pe inocenta fiică a duşmanului său şi apoi de a se căsători cu ea. Să ducă la capăt acest plan nu va fi nici o tortură deoarece Bella Swan era pe cât de frumoasă pe cât era de inocentă. Bella nu întârzie în a-şi da seama că Edward o şantaja, dar nu putea evita trădarea corpului său în fiecare noapte, când pasiunea o făcea să uite de mânie şi să se lase purtată de dorinţă.” 
Îl găsiţi aici.

Al patrulea se numeşte „The Journey To War”. Rezumat: „Edward: Zeul şcolii, topind toate fetele, nepoliticos, egoist, înconjurat de prieteni falşi de care şi el se foloseşte. Alice face parte din gaşca lui Edward dar nu este de acord cu ce face aşa că încearcă să se apropie de Bella. Emmet este fratele lui Edward şi al lui Alice. Bella urăşte comportamentul lui Edward, dar este urâtă şi ea de întregul liceu. Motivul? Liceul şi La Push se urăsc. Bella şi Jacob sunt cei mai buni prieteni, deci Bella este exclusă de colectivul liceului. Bella şi Edward îşi declară război! Edward nu suportă faptul că Bella nu cedează în faţa lui iar Bella urăşte faptul că trădează pe toată lumea ca nişte sclavi! Bella încearcă să îl detroneze pe Edward şi faima lui…dar oare va reuşi? ”
Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates