Social Icons

duminică, 13 mai 2012

Machiaj smokey metalizat

Machiajul metalizat este în topul trendurilor dedicate sezonului de vară. Este ideal pentru petrecerile estivale şi pune în evidenţă tenul bronzat. Culorile metalice sunt intense şi completează foarte bine un look special, aşadar se potrivesc machiajului de seară. 
Urmează câţiva paşi simpli şi obţine unul dintre cele mai în voga tipuri de make-up:
Pasul 1: Aplică un fond de ten bronze şi întinde-l foarte bine astfel încât să obţii o acoperire uniformă. Culoare trebuie să aibă un aspect natural, aşadar alege o nuanţă potrivită, eventual cu un număr mai închisă decât pielea ta. Obţine un plus de luminozitate cu ajutorul anticearcănului. Alege un baton corector compact şi aplică-l sub ochi, pe nas şi în zona pomeţilor, întins foarte bine.
 Pasul 2:  Ocupă-te de sprâncene. Creionează-le de la bază înspre vârf, urmărindu-le forma naturală. Pentru machiajul pleoapelor foloseşte ca bază un fard cremă cu pigment violet şi întinde-l uniform pe toată pleoapa mobilă cu pensula. Creează o umbră pierdută sub sprâncene utilizând aceeaşi nuanţă de fard. La mijlocul pleoapelor aplică o tuşă de fard deschis, uniformizând-o discret cu bază. Ochii tăi vor părea mai mari şi privirea va fi mai luminoasă. Conturează marginile cu un tuş închis şi la sfârşit aplică mascara din abundenţă.
Pasul 3: Sculptează pomeţii. Pentru machiajul pomeţilor foloseşte un blush piersică bonze şi aplică-l dinspre colţul exterior al obrajilor spre tâmple. Estompează zonele foarte luminoase ale tenului cu o pudră pulbere. Buzele se colorează cu un ruj mat deschis. Optează pentru unul într-o nuanţă caldă nude sau piersică.
 Pentru detalii în plus, vizualizează clipul de mai jos: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates