Social Icons

sâmbătă, 19 mai 2012

Gala Stories (7): AlexaNdra are o poveste



Primul se numeşte „Pariul Vieţii”, este terminat. Rezumat: „Bella şi Edward se cunosc la liceul “Elite Way School”. La început, ei nu prea se înţeleg, chiar cred că se urăsc. Dar când prietenii lor şi un joc nevinovat, aparent, intervin în vieţile lor, totul i-a o întorsătură la 180 de grade, iar între ei, totul se schimbă. Se va schimba în bine sau în rău? Asta rămâne de văzut.” 
Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „You Belong With Me”, este terminat. Rezumat: „Bella tocmai a terminat liceul şi e în căutare de o slujbă. Ea ajunge să lucreze ca secretară în firma de avocatură a lui Carlisle. Acolo ea îl va cunoaşte pe Edward şi vor deveni buni prieteni. Pe parcurs Bella se îndrăgosteşte de şeful ei Edward, dar îi e teamă să-i mărturisească acest lucru deoarece ea consideră că nu este o fată tocmai frumoasă. Ceea ce nu ştie Bella, este că şi Edward s-a îndrăgostit de ea. Oare îşi vor face ei curaj să-şi mărturisească sentimentele sau se vor iubi în tăcere?” 
Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Love at first sight”. Rezumat: „Bella şi Edward încă nu s-au întâlnit, dar conflictul dintre Victoria şi Culleni, tot va avea loc. De data aceasta motivele fiind, evident altele. Victoria îşi creează o armată de nou-născuţi, din care va face parte şi Bella. Astfel, Bella şi Edward se vor cunoaşte, însa în calea lor vor apărea nenumărate obstacole, printre care şi cea mai de temut familie regală a vampirilor. Oare vor reuşi ei sa depăşească toate aceste obstacole sau vor fi nimiciţi încercând?” 
Îl găsiţi aici.

Al patrulea se numeşte „Matrimonio por contrato”, este terminat.. Rezumat: „Sunt prieteni de o viaţă. Ce se va întâmpla când el, din cauza unui contract va trebui să se căsătorească, sau viitorul familiei sale va avea probleme? Va recurge la ea, ca unica opţiune pentru a se căsători? Ea va accepta?”
Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates