Social Icons

joi, 21 iunie 2012

Cum îţi alegi costumul de baie?


Dacă eşti în căutare de un nou costum de baie şi pur şi simplu nu te poţi decide ce să cumperi, te ajutăm cu câteva sfaturi care îţi vor clarifica nişte aspecte. Dincolo de ce este în tendinţele fiecărui sezon, trebuie să ştii că alegerea costumului de baie se face mai ales în funcţie de conformaţie şi siluetă. În definitiv nimeni nu îşi doreşte să arate ridicol pe plajă. Iată ce trebuie să ştii.
1. Dacă eşti înaltă şi mai plină. În acest caz ai nevoie de un costum de baie dintr-o singură piesă, dintr-un material închis la culoare. Optează pentru costume care au cupele susţinute de balene, în felul acesta bustul va arăta bine.
2. Dacă ai bustul proeminent. Nu este nevoie să îl ascunzi, dar dacă asta îţi doreşti, optează pentru costume de baie în culori închise, cu bretele mai groase.
3. Dacă ai şoldurile late. Alege costume de baie dintr-o singură piesă, cu un decolteu adânc, subliniat de culori mai puternice. În felul acesta accentul va cădea pe bust şi nu pe solduri. În plus vei părea mai înaltă şi mai subţire.
4. Dacă ai posteriorul proeminent. În acest caz trebuie să echilibrezi situaţia şi să pui accentul pe sâni. Alege un sutien cu burete sau volane sau încreţituri – orice te ajută să faci să pară că ai bustul mai mare. 
5. Dacă ai sânii mici. Bazează-te pe sutienele cu burete, în culori stridente sau cu modele florale mari. 
6. Dacă vrei să pari mai zveltă. În acest caz optim este un costum de baie dintr-o singură piesă, pe un umăr. Este cel mai trendy model al momentului şi te ajută să pari mai slabă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates