Social Icons

miercuri, 6 iunie 2012

Scapă de părul electrizat! Paşi simpli pentru un aspect neted


Zilele cu umiditate ridicată şi călduroase sunt perfecte pentru plajă sau piscină, dar un coşmar pentru părul nostru. Iată câteva soluţii pentru a-ţi ţine coafura sub control.
1. Spală-te pe cap de maxim două ori pe săptămână. Părul se electrizează mai repede atunci când este proaspăt spălat. Dacă ai un păr care se îngraşă foarte repede, între spălări, foloseşte un şampon uscat.
2. Foloseşte întotdeauna balsam. Lasă-l să pătrundă în păr cel puţin 5 minute înainte de clătire.
3. Nu îţi şterge părul cu prosopul. Acesta aspreşte cuticulele părului, făcându-l să se electrizeze.
4. Dacă foloseşti placă sau ondulator, foloseşte întotdeauna un spray protector înainte. Altfel, din cauza căldurii, părul poate avea un aspect rebel sau chiar 'prăjit'.
5. Foloseşte un uscător de păr ionic. Acesta, deoarece compresează cuticulele, spre deosebire de cel normal, va reduce vizibil aspectul neplăcut.
6. Chiar dacă ai părul drept sau creţ, foloseşte placa, respectiv ondulatorul. Dacă îţi protejezi părul înainte, nu îl vei arde şi vei obţine un efect mai 'curat'.
7. Aplică un ser 'anti-frizz' pe părul ud.  Aşteaptă câteva minute până să foloseşti uscătorul.
8.  Utilizează doar produse fără alcool. Majoritatea produselor de styling conţin alcool în compoziţie. Renunţă la ele complet sau alege doar produse fără alcool.
9. Aplică un spray pentru strălucire direct pe perie (preferabil o perie mare). Astfel îl vei întinde uniform atunci când te vei pieptăna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates