Social Icons

miercuri, 27 iunie 2012

Paparazzi şi vedete (6)

Mici noutăţi din Showbiz, ca să fiţi la curent cu picanteriile din lumea mondenă. Enjoy!
Denise Richards, apariţie impecabilă pe covorul roşu: la 41 de ani arată ca de 20                        Denise Richars este o mămică foarte sexy! Actriţa în vârstă de 41 de ani a fost însoţită de fiica sa la premiera noului ei film, Madea's Witness Protection, şi a avut un look perfect. Cu un bronz sexy, fosta soţie a lui Charlie Sheen a pozat pe covorul roşu într-o rochie albastră sclipitoare. Denise a impresionat cu o siluetă perfectă: rochia i-a scos în evidenţă decolteul şi picioarele tonifiate. După ani de zile în care a fost în război cu fostul soţ, Denise pare să fi ajuns la o relaţie de prietenie cu acesta. Potrivit procinema.ro, actriţa joacă alături de Charlie Sheen în noul lui serial, Anger Management. Cei doi actori formează astfel un cuplu pe micul ecran după ce au încheiat o căsnicie de trei ani şi au două fiice împreună. Când a fost întrebată despre comportamentul haotic al fostului său soţ, Denise Richards a dat dovada de tact: "Acum este foarte bine. S-a concentrat asupra copiilor noştri şi pe munca sa", a spus ea. Deşi au divorţat în 2006 după un mariaj plin de probleme şi scandaluri, cei doi actori sunt în prezent în relaţii bune. "Am fost puţin stânjenită când am filmat primele scene, mai ales că toată lumea se holba la noi. Dar cred că mai ciudat era pentru ei decât pentru noi. Ne înţelegem bine acum, am mai lucrat împreună şi totul este ok." a spus actriţa pentru E!Online. Despărţirea lor a fost una din cele mai urâte din istoria cuplurilor de la Hollywood. "Am fost numită oportunistă, răzbunătoare şi nebună. Nu e uşor să fii acuzată de vedeta sitcom-ului favorit al Americii", povestea Denise în perioada divorţului. "Spunea că mă va stoarce de bani şi jura că nu voi câştiga", adăuga ea. Denise declara că Sheen ar fi un bărbat abuziv şi că şi-ar neglija copiii, cele două fetiţe pe care le au împreună. Mai mult, actorul a jignit-o pe soţia lui şi a făcut public, la momentul respectiv, un e-mail din care se înţelegea că aceasta ar fi cerut sperma lui pentru a concepe singură un al treilea copil.
Blake Lively, ultra-glam şi sexy la premiera “Savages”
Starul din Gossip Girl, în vârstă de 24 de ani, a eclipsat toate vedetele prezente aseară la premiera peliculei “Savages”. Blake a mers la sigur din punct de vedere vestimentar alegând o rochie nude Zuhair Murad, cu corset şi trenă. Actriţa şi-a purtat părul în bucle libere, într-o parte, şi şi-a completat look-ul de sirenă hollywoodiană cu un ruj roşu aprins. Apariţia lui Blake este cu atât mai remarcabilă cu cât, spre deosebire de alte staruri din Cetatea Filmului, ea nu are un stilist personal care să îi pregăteasca look-ul pentru covorul roşu. Blake a declarat, de altfel, recent pentru revista Marie Claire: “Asistenta mea sună la casele de modă pentru mine, dar îmi aleg singură întotdeauna hainele, pantofii, bijuteriile şi de multe ori mă coafez şi mă machiez singură. Uneori mă gândesc, Doamne, de ce îmi fac asta? E atât de multă muncă în plus!” Actriţa a mai spus revistei că îşi alege singură ţinutele pentru că iubeşte moda. “[Moda] este o exprimare profundă a sinelui. De multe ori văd oameni care arată grozav, dar pot să îmi dau seama cine i-a stilizat. Fiecare stilist are o semnătură.”
Perfecţiunea pe străzile din New York! Miranda Kerr nu are nevoie de Photoshop: arată exact ca în reviste
Majoritatea vedetelor, fie ele şi fotomodele, au nevoie de mici retuşări atunci când apar în revistele glossy. Nu este şi cazul Mirandei Kerr, care arată ca pe catwalk pe străzile din New York. Îmbrăcată simplu, dar sexy, Miranda Kerr nu avea cum să treacă neobservată pe străzile din New York, mai ales că se afla şi la braţul celebrului ei soţ, actorul Orlando Bloom. Miranda a ales pentru o plimbare alături de soţul său o pereche de jeanşi scurţi la care a asortat o bluză albă simplă şi o pereche de pantofi coloraţi. În vârstă de 29 de ani, Miranda Kerr a dezvăluit că ingredientul-minune cu care îşi întreţine frumuseţea este uleiul de cocos. “Consum câte patru linguri pe zi – îl pun în mâncărurile pe care le gătesc, în salate şi chiar în ceaiul verde”, spune Miranda. Spre deosebire de celelalte alimente bogate în grăsimi saturate, considerate periculoase pentru organism, uleiul din nucă de cocos nu conţine colesterol şi are o structură chimică diferită de a celorlalte grăsimi (de natura animală sau uleiuri găsite în comerţ). Uleiul de nuca de cocos este bogat în vitaminele A, C, D şi E, având proprietăţi antibacteriene/antivirale (fiind folosită şi în cremele pentru picioare cu probleme). Este excelent pentru piele şi par. Poate fi folosit după duş pentru a hidrata pielea sau ca balsam pentru buzele uscate şi crăpate. De asemenea, este bun şi pentru tratarea călcâielor cu probleme. Uleiul de nucă de cocos poate fi folosit şi pe post de mască de păr. Este un remediu excelent şi pentru folosirea după plajă, pentru că reface epiderma.
Kim Kardashian a fost acceptată în sfârşit în cercul de prieteni ai lui Beyonce. Vezi cum s-au distrat cele două la concertul iubiţilor lor
Cele două vedete au fost fotografiate vineri, în timp ce urmăreau concertul lui Jay-Z şi Kanye West, la Birmingham. Deşi s-a zvonit că Beyonce nu este de acord cu relaţia lui Kanye West cu starleta de reality TV, se pare că a acceptat-o în cele din urmă pe Kim în cercul ei de prieteni, măcar de dragul prieteniei ei cu rapperul. Kim, în vârstă de 31 de ani şi Beyonce, în vârstă de 30 de ani, au stat una lângă alta în zona VIP a arenei şi apoi au fost conduse de bodyguarzi în mijlocul mulţimii pentru a dansa. Beyonce a fost îmbrăcată casual, într-un tricou alb şi pantaloni de piele, în timp ce Kim era puţin mai elegantă, într-o rochie neagră, cu tocuri şi părul prins într-o coadă de cal chic. Potrivit unei surse, cele două vedete au luat cina înainte de a urmări concertul, întâlnirea lor fiind aranjată de Kanye. Aceeaşi sursă a declarat pentru ziarul britanic The Sun: “Fetele nu s-au înţeles niciodată până acum. E păcat, pentru că Jay-Z şi Kanye sunt atât de apropiaţi. Beyonce a văzut-o mereu pe Kim ca pe un star de reality TV care nu şi-a câştigat averea cu vreun talent. Kanye a aranjat o cină la hotel pentru că fetele să-şi pună neînţelegerile deoparte. El speră ca acum că fetele sunt prietene se vor mai întâlni. Beyonce a primit-o în sfârşit pe Kim în clan.”

Primele imagini cu Jessica Simpson după naştere! N-o să-ţi vină să crezi cât s-a deformat silueta celebrei blonde
În timpul sarcinii cu micuţa Maxwell, celebra cântăreaţa a ajuns la greutatea de 95 de kilograme. Dacă până acum a reuşit să se ferească de obiectivele paparazzilor, iată că au apărut şi primele imagini cu actuala siluetă a Jessicăi, iar fanii ei au fost şocaţi. Paparazzi au surprins-o pe Jessica ieri, în timp ce cobora din maşină în parcarea unei săli de fitness. Îmbrăcată într-un costum de fitness, format dintr-o pereche de colanţi negri, un maiou alb şi un hanorac negru, vedeta părea mai mult decât nefericită după naştere. Pentru că există o latură pozitivă în orice situaţie negativă, kilogramele suplimentare i-au adus blondei şi un decolteu foarte apetisant, pe care şi l-a afişat ieri pe Twitter. Jessica a postat imaginea de mai sus, cu explicaţia că a ieşit la plimbare cu căruciorul în cartier şi şi-a întrebat fanii dacă ţinuta ei nu e prea indecentă pentru stradă. Cântăreaţa, în vârstă de 31 de ani, va primi 4 milioane de dolari dacă reuşeşte să dea jos kilogramele suplimentare cu programul "Weight Watchers", într-o perioadă de timp destul de scurtă. În următoarele 5 luni, Jessica Simpson trebuie să slăbească 36 de kilograme, pentru a ajunge la greutatea de 59 de kilograme. Pentru a-şi atinge obiectivul, vedeta a renunţat la "dieta" bazată pe fast food şi dulciuri pe care a ţinut-o în timpul sarcinii şi a ales să mănânce sănătos. Astfel, Jessica consumă, în prezent, terci de cereale cu fructe de pădure la micul dejun, pui fript cu salată la prânz, humus, morcovi, fructe ca gustări şi somon cu orez şi broccoli seara.
Hillary Duff o mămică superbă
Hillary Duff arată strălucitor în timp ce se plimbă prin oraş. Actriţa a luat o pauză de la sala de sport pentru a se relaxa iar paparazzi au avut grijă ca noi să vedem cât de frumoasă şi fericită e. 
 Megan Fox: primele poze cu burtica
Megan Fox are o burtică de toată frumuseţea şi pare să suporte foarte bine sarcina, ajutată de grijuliul ei soţ, Brian Austin Green, care o răsfaţă tot timpul. Duminică, cei doi au fost fotografiaţi în Hawaii, unde au aniversat doi ani de căsnicie. Megan (26 de ani) şi Brian Austin Green (38 de ani) s-au căsătorit în iunie 2010 în Hawaii, iar cuplul a dorit să sărbătorească momentul chiar acolo unde şi-au unit destinele. Potrivit revistei Star, citată de cotidianul britanic Daily Mail, Megan Fox va naşte o fetiţă, la sfârşitul lunii septembrie sau cel mai târziu în prima săptămână din octombrie. Vestea că vedeta este însărcinată cu primul ei copil a devenit publică în luna martie, dar, la început, cuplul nu a confirmat informaţia. În următoarele două luni, imaginile surprinse de fotoreporteri au elucidat misterul, sarcina fiind tot mai evidentă. Deşi cei doi actori sunt căsătoriţi de doi ani, sarcina actriţei în vârstă de 25 de ani a reprezentat o surpriză. Megan Fox şi Brian Austin Green s-au cunoscut în 2004 şi s-au logodit în 2006, dar la începutul anului 2009 s-au despărţit. Ei şi-au unit destinele un an mai târziu. După ce s-a căsătorit în 2010, Megan Fox a devenit mama adoptivă a lui Kassius, fiul în vârstă de 10 ani pe care Brian Austin Green îl are din prima lui căsnicie, cu Vanessa Marcil. "Ea l-a crescut pe Kassius timp de mai mulţi ani, iar acum va avea experienţa de a fi mama unei fetiţe. Evident, Megan şi Brian ar fi fericiţi cu un copil sănătos, dar sunt încântaţi că micul Kassius va avea o soră", a declarat o sursă din anturajul celor doi actori. Megan Fox va face parte din distribuţia unui nou film, intitulat "Swindle", dar deocamdată scenariul încă este în lucru, iar filmările nu vor debuta mai devreme de anul viitor, astfel că ea se va putea dedica creşterii copilului. "Megan s-a maturizat mult în ultimii doi ani. Înainte, se concentra doar asupra carierei sale, dar acum viaţa de familie a trecut pe primul plan", a mai spus sursa citată de Star magazine. Megan Fox a devenit cunoscută după ce a jucat în primele două filme din seria "Transformers". Actriţa a fost concediată din distribuţia celui de-al treilea film din această franciză, cu câteva zile înainte de începerea filmărilor, după ce îl comparase pe regizorul francizei, Michael Bay, cu Hitler şi cu Napoleon şi a spus că "este un adevărat coşmar să lucrezi cu el", notează agenţia Mediafax. Brian Austin Green a preferat să apară într-o serie de producţii independente şi de televiziune după încheierea popularului serial "Beverly Hills, 90210", în anul 2000.
 Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-au despărţit
Cei doi s-au despărţit după o relaţie care a durat aproape 14 ani. Purtătorul de cuvânt al actorului a confirmat marţi după-amiază că cei doi s-au separat. Vanessa Paradis, în vârstă de 39 de ani, şi Johnny Depp, în vârstă de 49 de ani, sunt părinţii a doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, şi Jason Jack, în vârstă de 9 ani, scrie cotidianul britanic Daily Mai. Cei doi, care nu au fost niciodată căsătoriţi, nu au mai fost văzuţi împreună în public din 2010. Vanessa nu a participat la nici un eveniment de promovare pentru cele mai recente filme ale lui Depp, "Dark Shadows" şi "The Rum Diaries", în care a jucat alături de actriţa Amber Heard, în vârstă de 26 de ani, de care actorul ar fi fost îndrăgostit. Ştirea despre despărţirea lor vine la o lună după ce cuplul anunţase că "lucrează" pentru a face relaţia lor să funcţioneze, notează Mediafax. Recent, cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis a declarat că nu crede în ideea potrivit căreia fiecare persoană are un suflet pereche şi s-a declarat "speriată" de această posibilitate.
Angelina Jolie, pe platourile de la Maleficent: actriţa are coarne şi ochi galbeni în noul său film de 170 de milioane de $
Angelina Jolie filmează în această perioadă basmul realizat de Disney, Maleficent. Angelina Jolie va juca rolul ursitoarei celei rele din noua ecranizare Disney a poveştii "Frumoasa din pădurea adormită". Vedeta a apărut în prima fotografie oficială difuzată de producătorii filmului cu un look schimbat, purtând pe cap un accesoriu cu coarne, lentile de contact galbene şi având proteze pentru pomeţi, în stilul celor folosite de Lady Gaga. "Experimentam diferite lucruri, dar coarnele sunt coarne. Trebuie să am coarne", a declarat actriţa despre costumele sale din film. În noua versiune a filmului se pune accent pe evenimentele care au determinat-o pe ursitoare să devină malefică şi să arunce un blestem pe Aurora (n.r. Frumoasa adormită), interpretată de Elle Fanning. "Este pentru prima dată când povestea se concentrează asupra acestei femei. Sper că la sfârşit să vedeţi o femeie care, deşi se protejează pe sine şi este agresivă, nu înseamnă că nu poate avea şi alte calităţi", a declarat Angelina despre personaj. Filmul care are un buget estimat de 170 de milioane de $ conform movieinsider.com, se va lansa în 2014 iar din distribuţie mai fac parte Elle Fanning, Juno Temple, India Eisley, Miranda Richardson, Sam Riley.
Kristen Stewart, actriţa cel mai bine plătită
Interpreta personajului Bella Swan din franciza cinematografică "Twilight" ocupă primul loc în topul pe 2012 al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood, întocmit în fiecare an de revista Forbes. Kristen Stewart, în vârstă de 22 de ani, a obţinut venituri de 34,5 milioane de dolari în perioada mai 2011 - mai 2012 şi a "detronat-o" astfel pe Angelina Jolie, ocupanta primului loc în topul de anul trecut, care a coborât în acest an pe poziţia a patra. Pe lângă filmele din franciza "Twilight", Kristen Stewart a mai jucat în "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", relatează agenţia Mediafax. Cameron Diaz, care a înregistrat un succes neaşteptat cu comedia "Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher", ocupă locul al doilea, cu 34 de milioane de dolari. Sandra Bullock, care nu a mai jucat în multe producţii după rolul din "Povestea unui campion/ The Blinde Side", din 2009, ocupă poziţia a treia, cu 25 de milioane de dolari. Angelina Jolie s-a clasat în acest an pe locul al patrulea, cu venituri de 20 de milioane de dolari, iar actriţa sud-africană Charlize Theron, partenera de afiş a lui Kristen Stewart din filmul "Snow White and the Huntsman" şi una dintre vedetele din lungmetrajul SF "Prometheus", ocupă locul al cincilea, cu 18 milioane de dolari. Locurile următoare au revenit, în ordine, actriţelor Julia Roberts (16 milioane de dolari), Sarah Jessica Parker (15 milioane de dolari), Meryl Streep (12 milioane de dolari), Kristen Wiig (12 milioane de dolari) şi Jennifer Aniston (11 milioane de dolari). Forbes.com a alcătuit acest clasament pe baza discuţiilor avute cu agenţii, managerii, producătorii şi avocaţii actriţelor, pentru a cuantifica veniturile obţinute de acestea din filmele în care au jucat, joacă sau urmează să joace. Editorii celebrei reviste americane au ţinut cont şi de sumele câştigate din promovarea unor parfumuri sau linii de articole vestimentare.
Daniel Radcliffe a fost diagnosticat cu o formă severă de cefalee
Actorul Daniel Radcliffe a fost diagnosticat cu o formă severă de cefalee - denumita "cefaleea în ciorchine" sau sindromul Cluster Headache. Starul filmelor din seria "Harry Potter" a fost nevoit să renunţe la o serie de obligaţii profesionale la începutul acestui an, pentru că durerile de cap de care suferea deveniseră extrem de puternice, informează express.co.uk. Actorul a solicitat sprijinul medicilor şi a fost diagnosticat cu o formă rară de cefalee, care provoacă dureri intense într-o singură jumătate a capului. "În iarnă, sufeream de o boală ciudată, denumită Cluster Headache. E o formă foarte rară, dar foarte dureroasă. Pe lângă ea, o migrenă pare ceva banal. Pe atunci, credeam că sunt un laş. Luam 12 calmante puternice pe zi şi mă întrebam singur: «Cum e posibil să mă doară capul în continuare?»", a declarat actorul, duminică, într-un interviu acordat publicaţiei The Independent on Sunday. Cefaleea în ciorchine este o boală care provoacă dureri extreme, care se produc aproape în toate cazurile doar într-o parte a craniului. Boala apare şi dispare periodic. Cauzele ei nu sunt deocamdată cunoscute. Afectează aproximativ 0,1% din populaţie, iar bărbaţii sunt mai des afectaţi de acest sindrom decât femeile. Daniel Radcliffe, în vârstă de 22 de ani, este interpretul unui băiat vrăjitor în ecranizările romanelor din seria "Harry Potter" scrise de J. K. Rowling. Actorul britanic a făcut senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru "Equus", de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York), iar în 2007 a jucat în lungmetrajul TV "My Boy Jack", în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial. Cel mai recent film al sau se intitulează "The Woman in Black" şi a fost lansat în Statele Unite în luna februarie.







2 comentarii:

Anonim spunea...

http://darkangelsconfessions.wordpress.com/diverse/leapsa-4/ Ai primit o leapsa de la mine :)

Anonim spunea...

Multumesc pentru leapsa

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates