Social Icons

vineri, 22 iunie 2012

Te poţi simţi mai bine! Şi bărbaţii au la fel de multe complexe ca tine!


Bărbaţii spun deseori că nu le plac femeile complexate şi nesigure, însă se pare că şi ei au cel puţin la fel de multe complexe atunci când vine vorba de aspectul lor fizic. Toate femeile au suspinat tandru când  Robert Pattinson a declarat că nu îi place să stea fără haine pe el, deoarece nu are un abdomen de invidiat. Ei bine, dacă Robert Pattinson spune asta, imaginează-ţi că un bărbat obişnuit are şi mai multe nelinişti atunci când se gândeşte la aspectul lui fizic. Care sunt cele mai mari complexe pe care le au bărbaţii, ne-a dezvăluit un studiu realizat un site pentru bărbaţi. 
1. Abdomenul. Se pare că una dintre cele mai mari griji ale bărbaţilor este aspectul abdomenului lor. Deşi nu se dau înapoi de la ieşiri la bere, bărbaţii se gândesc mult la cum arată abdomenul lor şi sunt dispuşi să meargă la sală de câte ori este nevoie pentru a-şi lucra  muşchii abdominali. 
2. Fundul. Bărbaţii ştiu că femeilor nu le plac bărbaţii care au un posterior plat, aşa că se îngrijorează destul de des în privinţa asta, aşa cum facem şi noi. 
3. Înălţimea. Pentru bărbaţi este o adevărată dramă, dacă pe tocuri partenera lor este mai înaltă decât el. Înălţimea este o chestie foarte importantă pentru bărbaţi, pentru că dacă femeile minione sunt drăguţe, bărbaţii scunzi nu sunt prea atractivi. 
4. Părul. Deşi nu este la fel de important cum este pentru femeie, părul este un aspect important pentru bărbate, de aceea nu trebuie să fii surprinsă dacă îl prinzi în faţa oglinzii cu gelul şi cu peria încercând din răsputeri şi se aranjează cât mai interesant. 
5. Mâinile. Bărbaţii ştiu că femeile apreciază atingerile fine, aşa că mâinile au devenit din ce în ce mai importante pentru bărbaţi. 
O dovadă că mâinile sunt un motiv de îngrijorare pentru bărbaţi o reprezintă şi numărul tot mai mare de reprezentanţi de sex masculin care iau cu asalt saloanele de manichiură. Deşi nu sunt efeminaţi, bărbaţii îşi doresc să aibă mâini frumoase şi eventual bine hidratate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates