Social Icons

joi, 21 februarie 2013

Învață să te machiezi ca cea mai sexy actriță de la Hollywood, Jennifer LawrenceJennifer Lawrence este una dintre cele mai apreciate actrițe ale generației ei, iar tinere de aceeași vârstă o admiră pentru curajul de a nu se încadra în standardele de frumusețe intens promovate: 90-60-90.
Cu două nominălizări la Oscar, un Glob de Aur și un SAG câștigat, tânăra este, fără îndoială, un model. În urmă cu câteva zile actrița a fost desemnată cea mai sexy de la Hollywood de revista Total Film, o cunoscută publicație cu specific cinematografic. 
Pe măsură ce s-a dezvoltat profesional și aparițiile ei pe covorul roșu au devenit din ce în ce mai reușite, motiv pentru care îți prezentăm un tutorial video în care să înveți cum să te machiezi ca ea. Ține minte însă că este un machiaj de seară, destul de încărcat, așa că nu încerca săîl porți de-a lungul unei zile normale de lucru sau pentru o întâlnire cu iubitul sau prietenele.
Păstrează-l, în schimb, pentru o cină specială, când vei putea să experimentezi un look statement. Iată cum trebuie să procedezi:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates