Social Icons

duminică, 10 februarie 2013

Şase trenduri de primăvară pe care le poţi adopta chiar de acum



Dacă deja te pregăteşti de primăvară, iată tot ce trebuie să ştii despre tendinţele pentru noul sezon, ca să fii cea mai frumoasă.
1. Împletiturile rămân la modă aşa că învaţă şi tu cum să le faci. Poţi opta pentru împletituri în patru, foarte chic, pentru  coroniţe împletite sau pentru doar câteva şuviţe împletite prin păr,în stilul boem al anilor ‘70-’80.
2. Farduri strălucitoare. În primavara anului acesta, accentul cade pe privire, aşa că investeşte în câteva farduri de pleoape strălucitoare. Unii designeri au optat pentru culori neconvenţionale - galben şi portocaliu, dar în fucţie de culoarea ochilor tăi  poţi alege şi alte nuanţe puternice – albastru, verde, mov. În orice caz, cuvântul cheie este culoare!
3. Sprâncene bogate. În acest sezon se poartă sprâncenele bogate, aşa că uită pentru ceva timp de vizitele la cabinetul de cosmetică. Lasă-ţi sprâncenele să crească şi după cel puţin o lună mergi la cosmeticiană să îţi dea o formă nouă, uşor mai groasă. În cazul în care sprâncenele tale nu arată perfect, poţi apela cu înceredere la un creion corector de sprâncene, care să le ofere consistenţă.  
4. Păr răvăşit. Nu ai timp să te speli pe păr? Nu mai e o problemă. Încercă pentru o zi o coafură sezonului – şuviţe răvăşite într-o dezordine studiată. Nu ai nevoie să mergi la coafor. Cu puţină spumă trecută prin păr şi cu ajutorul degetelor vei arăta exact cum impune moda sezonului.
5. Cărarea într-o parte. Foarte elegantă, cărarea într-o parte este în tendinţe şi în acest sezon. Chiar dacă ai părul creţ, ondulat, răvăşit sau drept, o cărare într-o parte arată mereu sofisticat. Pentru o apariţie elegantă îţi poţi finisa coafura cu cărarea într-o parte cu ajutorul unui ser de strălucire şi fixare.
6. Unghii nude. Până la venirea verii când vom avea o avalanşă de culori şi modele pe unghii, designerii marilor case de modă propun unghii în nuanţe nude – bej, roz pal, alb translucid. Pe lângă eleganţă şi rafinament, aceste nuanţe de ojă au avantajul de a putea fi întreţinute mult mai uşor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates