Social Icons

duminică, 19 mai 2013

Să înceapă petrecerea!

Pas cu pas, clipă de clipă, cu speranţă...aşa au trecut trei ani, iar acum ne aflăm în prag de aniversare...The Gift Of Passion împlineşte în curând trei ani. Nu sunt mulţi, dar sunt ceva.
În fiecare an în aceeaşi perioadă timp de trei ani m-am gândit cum am început blogul şi cât de important era pe atunci pentru mine. Este în continuare important pentru că altfel aş fi renunţat la el de mult. Ştiu că sunt mulţi care ar spune: Şi de ce nu ai făcut-o atunci? De ce să mint, de multe ori m-a bătut gândul să renunţ la blog şi aş fi avut destule motive care să-mi susţină această decizie. Dar nu am făcut-o pentru cei care citesc blogul şi pentru mine pentru că aş fi regretat într-un final decizia această. Sunt bucuroasă că de fiecare dată când eram într-o  astfel de situaţie nu am făcut-o şi că am ajuns aici azi.
Aşadar, astăzi începe o nouă tradiţie a blogului împreună cu voi cititorii blogului. O să avem parte de o săptămână destinată sărbătoririi aniversării a trei ani, în care o să aveţi parte de multe surprize şi de multe concursuri. O să fie o săptămână altfel (nu ca săptămâna altfel de şcoală) şi vă invit pe toţi cei care doresc să participe la această sărbătoare implicându-se în activităţi destinate vouă.

2 comentarii:

Ralu spunea...

La mulți ani, felicitări pentru toate realizările și pentru tot efortul depus până acum!

dwd spunea...

Multumesc :)

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates