Social Icons

sâmbătă, 5 octombrie 2013

Paparazzi şi vedete (49)

Porţia ta săptămânală de noutăţi din Showbiz.

  Penélope Cruz, apariţie fabuloasă la doar două luni de la naştere
Pe 22 iulie anul acesta (coincidenţă: în aceeaşi zi cu naşterea Prinţului George), Penélope Cruz şi Javier Bardem au devenit părinţi pentru a doua oară. La doar două luni cei doi mândri părinţi s-au afişat împreună la premiera londoneză a filmului The Counselor, alături de regizorul Ridley Scott şi de partenerul lor de platou Michael Fassbender. Aşa cum ne aşteptam, toate reflectoarele au fost îndreptate către Penélope care, la doar două luni de la naştere, a defilat din nou pe covorul roşu: actriţa spaniolă în vârstă de 39 de ani şi-a recăpătat rapid silueta de dinainte de sarcină şi a purtat o superbă rochie neagră, cu mâneci, cu detalii din dantelă şi inserţii aurii semnată Temperley London Ariel. Un clutch auriu şi un fabulos inel cu safire i-au completat lookul sofisticat. The Counselor este al treilea film în care Penélope Cruz şi Javier Bardem joacă împreună, după Jamón, Jamón (1992) şiVicky Cristina Barcelona, filmul lui lui Woody Allen pe platoul căruia cei doi actori câştigători de Oscar şi-au început povestea de dragoste. De asemenea, Penélope Cruz şi Cameron Diaz apar din nou împreună pe ecrane după 12 ani, de la filmare peliculei Vanilla Sky. Dacă atunci erau rivale (concurând pentru inima lui Tom Cruise) în The Counselor cele două sunt prietene bune, împărţind ecranul… chiar şi într-o scenă topless. Cel mai recent film al lui Ridley Scott îi mai aduce în prim plan şi pe Brad Pitt şi Michael Fassbender.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în secret?
De câteva zile, presa de pretutindeni se întreabă un singur lucru: s-au căsătorit Angelina Jolie şi Brad Pitt în secret? Actriţa se află pe insula Kangaroo din Australia pentru filmările noului său film, „Unbroken“ şi a fost surprinsă afişând un nou inel din aur pe inelarul ei. Iar acest lucru a fost suficient pentru ca jurnaliştii să înceapă să speculeze că Angelina şi Brad au devenit soţ şi soţie. Până acum, reprezentanţii cuplului nu au confirmat sau infirmat aceste zvonuri, cert este că actriţa nu s-a sfiit să-şi ascundă inelul şi le-a zâmbit larg fotografilor, semn că este foarte fericită. Să fie oare faptul că a devenit soţia lui Brad Pitt motivul fericirii sale? Luna trecută, cei doi actori au cheltuit peste 250 000 de dolari pe bijuterii cu diamante la un magazin de lux din Hong Kong. Iar acest lucru nu este deloc surprinzător în condiţiile în care Brad Pitt şi Angelina Jolie formează unul dintre cele mai bogate cupluri de la Hollywood, acumulând 50 de milioane de dolari numai anul trecut. Aceştia s-au logodit în aprilie 2012, iar Brad Pitt a vorbit în nenumărate rânduri despre o eventuală căsătorie.
Kim Kardashian, prima apariţie publică după naşterea micuţei North
Kim Kardashian a apărut în public, pentru prima dată după naşterea fetiţei sale, la un show Givenchy din cadrul Paris Fashion Week. Proaspăta mămică a purtat o rochie neagră, simplă, despicată pe un picior, fiind extrem de sexy. Aceasta a fost însoţită de Kanye West, iubitul ei, tatăl micuţei North, cei doi fiind prezenţi în primul rând, alături de Lily Collins, Noomi Rapace şi Ciara. În plus, Kim a încercat şi un look nou, renunţând la culoarea brunetă în favoarea unui nuanţe de blond. Deşi Kim a acaparat toată atenţia, Kanye nu s-a lăsat mai prejos şi s-a prezentat într-o ţinută foarte stylish, semn că zvonurile potrivit cărora rapperul doreşte să-şi relanseze colecţia de haine sunt adevărate. Mai mult, se pare că pentru noua linie vestimentară, Kanye va colabora cu Christopher Decarnin, unul dintre foştii designeri Balmain. Kim Kardashian şi Kanye West sunt împreună de doi ani şi, de câteva luni, au devenit părinţii lui North West, care s-a născut pe 15 iunie 2013. Deşi se cunosc de foarte mult timp, relaţia lor a început la scurt timp după divorţul lui Kim de jucătorul din NBA Kris Humphreys.
Lily Collins, noua eroină
Cu un ten de porţelan şi nişte ochi fermecători, tânăra actriţă a bifat până acum apariţii în seriale, modelling şi emisiuni de televiziune. Dar şi un rol alături de Julia Roberts în Mirror, Mirror. O vedem într-o nouă saga fantastică, în piele unei eroine care promite să devină un simbol pentru adolescenţi.
Ce ne poţi spune despre personajul tău din The Mortal Instruments: City of Bones? La începutul filmului, Clary Fray este doar o adolescentă ca oricare alta din Brooklyn. Însă, când mama sa dispare, este rândul ei să recupereze un obiect sacru care a fost ascuns de forţele întunericului. Ajunge, dintr-o adolescentă obişnuită, o eroină cu multă responsabilitate şi puteri inimaginabile. Pentru că tot filmul se află în pericol, Clary ajunge să cunoască noi oameni care o ajută şi începe să pună la îndoială vechile prietenii.
Ai citi cărţile Mortal Instruments atunci când ai primit propunerea pentru rol?
Da. Chestia e că, odată ce ai început să citeşti prima carte, nu te mai poţi opri. Au fost atât avantaje, cât şi dezavantaje ale faptului că am citit cărţile înainte de a face filmul. Cum le ştiam pe toate, a trebuit să fac un efort să mă debarasez de continuările primei părţi, pentru că personajul meu nu ştie ce urmează să se întâmple. La începutul seriei, Clary este doar o fată normală, iar o atitudine prea relaxată din partea mea ar fi compromis puritatea personajului.
În film faci cuplu cu Jamie Campbell Bower. Cum te-ai înţeles cu el? El interpretează rolul lui Jace, un tânăr activ, curajos, misterios şi foarte îndrăzneţ. Îl iubeşti şi îl compătimeşti în acelaşi timp. Iar lui nu-i e teamă să-şi arate nesiguranţa. Jamie a venit cu toate aceste trăiri. Şi-a făcut singur cascadoriile cu încântare şi a fost extrem de mândru de munca sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates