Social Icons

luni, 14 octombrie 2013

Tendinţe în machiaj: ce purtăm în sezonul toamnă/iarnă 2013-2014Tendinţe în machiaj: ce purtăm în sezonul toamnă/iarnă 2013-2014

           În sezonul toamnă/iarnă 2013-2014 prezintă o abordare mult mai casual asupra luxului şi eleganţei şi prin urmare, o varietate de stiluri de machiaj uşor de realizat şi purtat indiferent de ocazie sau de experienţa şi dexteritatea oricărei femei. Machiajul devine prin urmare un element accesibil al ţinutei de zi cu zi, ce accentuează nu doar trăsăturile pe care le iubeşti, ci şi personalitatea şi atitudinea purtătoarei.
Buze mate, intens colorate

           Pentru cele reticiente să încerce look-ul "stained lips", există opţiunea rujurilor mate în culori vibrante de corai sau în nuanţa zmeurei. Nici rujul roşu nu dispare din peisajul efervescent al prezentărilor de modă, putând fi admirat la Ohne Titel, Badgley Mischka, Dolce & Gabbana, Roccobaroco şi Botega Veneta. Pentru un efect senzaţional şi pentru a obţine intensitatea maximă a culorii, tapotează peste rujul aplicat pigment în aceeaşi culoare.
Cat eye

           Un alt look popular pentru sezonul toamnă/iarnă 2013 este machiajul Cat eye. L-am putut observa în prezentările Mosquino, The Blonds, Monique Lhuillier şi Sister Sibling. În toate ipostazele, make-up artiştii au asociat machiajul clasic cat eye cu un ten impecabil şi o nuanţă de buze nude sau un roz discret.
Nuanţe metalice

           Vişiniu metalic, tonuri de cupru şi oranj, fumuriu cu reflexii verzi, argintiu perlat sunt doar câteva dintre opţiunile pe care le avem la dispoziţie pentru a realiza un machiaj în care pleoapele capătă rolul principal al look-ului tău. Nuanţele metalice revin în tendinţe, asociându-se cu tonuri reci şi tuşe difuze, desprinse parcă din scenarii fantasy. Le putem observa în prezentările J. Mendel, Gucci, Tom Ford, Altuzarra şi Versace.
Ruj mov

           Fascinantul ruj mov intens zărit încă de la începutul prezentărilor Fashion Week la Fendi şi Antonia Marras a atras instrat interesul tuturor şi a devenit una dintre principalele tendinţe ale sezonului toamna/iarnă 2013-2014. Inspiraţia pentru sezonul rece poate fi regăsită în impresionanta paleta de rujuri mov observată în cadrul prezentărilor Lanvin, Oscar de la Renta, Fendi, Antonio Marras, Marni, Rachel Zoe sau Sally LaPointe.
Ruj nude

           Întrucât majoritatea stilurilor de machiaj prezentate pe podiumurile Fashion Week accentuează privirea, makeup artiştii s-au îndreptat spre o nuanţă de buze neutră şi anume nude sau roz natural tern. Bazează-te şi tu pe acest joc contrastant pentru ocaziile în care alegi să porţi un machiaj Smokey Eyes, Cat Eye sau un machiaj italienesc.
Smokey eyes

           Inspirat din moda grunge de inspiraţie gotică din anii '90, stilul neostentativ de smokey eyes pe care îl observăm în prezentările Phillip Lim, Roberto Cavalli, Donna Karan, Rodarte sau Marc Jacobs este unul dintre cele mai populare pentru sezonul toamnă/iarnă 2013-2014.
Ten impecabil

           Niciun machiaj nu este perfect fără o bază impecabilă, trăsături sculptate perfect şi o nuanţă discretă pe post de blush. Contrastul dintre machiajul puternic şi dur al ochilor şi tenul cu aspect natural, impecabil este cheia succesului pentru a obţine "The Morning After" look.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates