Social Icons

vineri, 21 martie 2014

Săptămâna aceasta în ţinute

       A fost o săptămână în care vremea bună a predominat în mare parte şi ne-a făcut să ieşim din casă. Cu toţii ne-am etalat ţinutele de primăvară, extrem de comode şi lejere numai bune pentru plimbările prin oraş, prin parcuri sau ieşirile la suc. Aşadar, vă invit să descoperiţi cu ce ţinute ne-au uimit vedetele în această săptămână.

       Anna Kendrick a participat la 2nd Annual Rebels With A Cause Gala la Studiourile Paramount joi (20 martie) în Hollywood. Actriţa a purtat o rochie bandaj cu mânecă scurtă Herve Leger de Max Azria care i-a pus în evidenţia curbele. Stilul a fost foarte interesant, cu accesorii de culoarea smaraldului verde a condimentat ţinuta. Ea a purtat un clutch Edie Parker, negru combinat cu verde, o pereche d cercei de smarald şi părul ei a fost prins într-o coadă de cal împletită.
       Chris Evans a avut o apariţie uimitoare la premiera „Captain America: The Winter Soldier” din Londra, joi seara (20 martie). Continuând să păstreze acelaşi stil pe covorul roşu, dar mai puţin colorat de această dată, a asociat un costum Etro negru cu dungi albe din două piese cu o cămăşă albă cu butoni şi cravată Paisley. Chris a purtat o pereche de pantofi din colecţia Kurt Geiger, pe care a purtat-o până acum la fiecare premieră a filmului.
       Scarlett Johansson a fost alături de Chris Evans în Londra şi-a strălucit într-o rochie roşie foarte sexy din colecţia Vivienne Westwood Red Label Fall 2014. Cu un decolteu drept, rochia a fost creată pentru formele feminine, cu o curmătură dramatică la talie a creat o siluetă clepsidră fără cusur. Scarlett a apelat la un machiaj de genul vampă cu buze roşii, şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de pantofi animal-print de la Christian Louboutin şi bijuterii Sonia Boyajian. Îmi place manichiura ei roşie şi bulele ondulate îi completează perfect look-ul.
       Jennifer Lopez a arătat minunat la studiourile Fox joi (20 martie), în Holywood. Cântăreaţa a purtat o rochie albastră din colecţia SADiYAA Spring 2014, capac cu mâneci şi cu inserţii pe rochie. Ţinuta a fost accesorizată de o pereche de pantofi Jimmy Choo şi nişte bijuterii. Molly Sims a participat la premiera sezonului 4 din „Game Of Thrones” din New Yord de marţi (18 martie). Molly a purtat o rochie alb-negru din colecţia Alice+Olivia cu un tiv lung chic.
       Lucy Hale a participat, marţi (18 martie), la premiera sezonului final din „Pretty Little Liars” din New York. Actriţa a primit primăvara într-o ţinută potrivită de culoarea roz din colecţia Stela McCartney Resort 2014.

       Lena Headey a purtat o rochie pe gustul meu la premiera sezonului serialului „Game Of Thrones” din New York care a avut loc marţi seara. Actriţa a optat pentru o rochie neagră cu un decolteu în V cu o fustă vaporoasă şi o centură care i-a evidenţiat silueta din colecţia de toamnă de la Jenny Packham din 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates