Social Icons

sâmbătă, 15 martie 2014

Week News

        Săptămâna aceasta a fost una extrem de ciudată pentru mine personal, iar ca blogger am cam dat-o în bară lăsându-mă orbită de competiţia Spring SuperBlog şi am cam uitat de adevăratul scop al blogului transformându-l într-unul comercial exact opusul a ceea ce-mi doream eu să fac. Aşadar, îmi cer scuze pentru săptămâna aceasta pentru că a fost într-advăr dezamăgitoare şi vă anunţ că am decis sămă retrag din competiţie şi nu pentru că nu aş face faţă, ci pentru că astfel blogul devine mult prea comercial promovând companii care nu mă interesează deloc şi presupun că nici pe voi.
        Revenind la treburile noastre...vreau să-i mulţumesc Dianei pentru ajutorul acordat la realizarea acestei postări. Vă invit să descoperiţi câteva dintre ştirile din showbizz din săptămâna aceasta.


      Va deveni emoţional: Kristen Stewart şi Julianne Moore apar în noul film „Still Alice”
Ambele au obţinut premii pentru progresul lor în cadrul actoriei. Deci nici nu ar trebui să ne mirăm de cât de bine joacă. Kristen Stewart şi Julianne Moore au fost surprinse,în timpul filmărilor,cât de concentrate erau în cadrul filmării de vineri,la New York. Kristen în vârstă de 23 de ani şi Julianne în vârstă de 53 de ani,stăteau împreună pe o bancă din parc,după ce au terminat o scenă din filmul,în care joacă împreună „Still Alice”. Julianne joacă rolul doctoriţei Alice Howland,un neurochirurg ce a descoperit că suferă de Alzheimer,a fost surprinsă cu o ţinută total opusă cu ce ne-a obişnuit până acum,purta pulover gri,vestă căptuşită,pantaloni de trening şi papuci. Kristen joacă rolul fiice ei mai mari,Lydia,părea pe ecran foarte concentrată la ceea ce spunea mama ei. Ţinuta ei mergea pentru o plimbare,cu Julianne îmbrăţişând-o pe Kristen şi râzând. Se pare că şi producătoarea executivă a filmului, Maria Shriver, a asistat la filmarea scenelor. Maria Shriver,de 58 de ani, este producătoarea executivă a acestui proiect şi este acea persoană care îi place să supravegheze producţia. Producătoarea s-a despărţit de Arnold Schwarzenegger,este considerată Prima Doamnă a Californiei s-a plimbat pe platoul de filmare cu prietenele ei, vorbind şi râzând. La acest proiect participă şi Alec Baldwin(55 de ani) şi Kate Bosworth(31 de ani) şi mulţi alţii. Este romanul scris de Lisa Genova, care a fost lider în 2007. În roman este vorba despre un profesor de succes de neurochirurgie, ce suferă de Alzheimer, lucru care va schimba relaţia ei cu familia şi cu restul lumii. De asemenea începe o relaţie de prietenie cu fiica ei mai mare, lucru care înainte nu era posibil.
        Johnny Depp şi Amber Heard la petrecerea de logodnă
    Johnny Depp şi Amber Heard sunt la un pas de a spune „Da.” Cuplul care şi-a confirmat logodna în ianuarie şi-au sărbătorit logodna vineri seara. După ce au primit invitaţii negre cu inscripţia „A & J” o sută de invitaţi, prietenii şi familia, au intrat printr-un cort negru pe un covor roşu care au jucat rolul unei intrări primitoare în clădirea în care avea loc evenimentul, adică la Casa Carondelet din Los Angeles. Cuplul a ajuns la ora 8 p.m împreună cu sora lui Heard, Whitney, şi fiul lui Depp, Jack. Printre invitaţi s-au numărat: Marilyn Manson, Jerry Bruckheimer, Steven Tyler, Ryan Adams şi soţia lui Mandy Moore, tatăl lui Heard, Rick Rubin şi mama lui Deep, Betty Sue.
        Mila şi Ashton au ieşit la o întâlnire împreună cu Jon Cryer şi soţa lui
    Mila Kunis şi Ashton Kutcher nu se ascund de presă, dar miercuri seara cei doi nu au fost singuri. După cină Mila a fost văzută îmbrăţişându-l pe colegul lui Ashton, Jon Cryer, în timp ce Ashton o îmbrăţişa pe soţia acestuia, Lisa Joyner. Mila va petrece mai mult timp împreună cu Jon din moment ce ea este un guest star în serial. Oricum, personajul ei, Vivian, va avea o relaţie mult mai complicată cu personajul lui Ashton, Walden, decât în viaţa de zi cu zi. Deşi cei doi simt o conexiune instantanee şi Walden este convins că „ea este cea aleasă”, este pe cale să ceară pe altcineva.
        Vivienne Jolie-Pitt apare în Maleficent, jucând rolul Prinţesei Aurora
    Micuţei Viv îşi pune genele de star de cinema la muncă! Fetiţa lui Brad Pitt şi a Angelinei Jolie joacă rolul Prinţesei Aurora pe vremea când era doar o copilă. În plus deja a apărut o poză cu Vivienne împreună cu mama ei din noul film Disney, „Maleficent”. Jolie, îmbrăcată într-o ţinută all black care ar trebui să fie terfiantă din cauza coarnelor, se uită în jos la fiica ei cu o urmă de răutate, în timp ce Viv se joacă cu degetele agitate. Micuţa cu ochi albaştri seamănă izbitor de mult cu tatăl ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates