Social Icons

luni, 1 septembrie 2014

6 ţinute inspirate de Blake Lively

          Este un fapt bine cunoscut că Blake Lively nu are un stilist şi asta fac foarte interesante alegerile ei vestimentare. Cu toate acestea ambasadorul L’Oréal, are un stil personal foarte elegant şi reuşeşte de fiecare dată să uimească cu alegerile făcute.
           Blake Lively şi-a însoţit soţul pe covorul roşu la premiera filmului „Captives” în timpul Festivalului de Film de la Cannes din Franţa. Cei doi s-au asortat purtând ţinute alb negru. Ea a purtat o rochie fără bretele Gucci, a cărei fustă a avut foarte mult volum şi o trenă dramatică, în timp ce el a purtat un costum din satin negru de la Gucci cu o cămaşă albă, papion din satin alb. Cei doi au arătat pe covorul roşu asemeni unui cuplu din epoca de aur a Hollywoodului, completându-se reciproc. Blake a purtat un dolier din diamante de la Lorraine Schwartz, în timp ce Ryan a purtat un ceas din aur roz de la Bulgari.
          Blake Lively şi-a făcut debutul la Festivalul de Film de la Cannes din acest an la premiera filmului „Grace of Monaco”, care a avut rolul şi de ceremonie de deschidere a evenimentului. Aşa cum era de aşteptat, actriţa a purtat la acest eveniment o rochie Gucii, arătând absolut divin în rochia de mătase de culoare bordeaux. Rochia cu un decolteu geometric, deschis înapoi, corsetul montat şi fanta laterală a fustei i-au oferit un look de zeiţă. A optat pentru o coadă de cal împletită şi şi-a completat look-ul cu un fard de pleope rose-gold şi cercei Lorraine Schwartz de diamant şi o brăţară. Ţinuta ei a fost sexy, elegantă şi plină de farmec.
          Blake Lively a participat la spectacolul „The Charlie Rose” în timp ce-şi promova filmul „Savages” în New York. Cu ocazia acestui eveniment, Blake a ales o ţinută Marios Schwab formată dintr-o bluză la baza gâtului cu detalii florale şi o fustă de sifon verde. Ea şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de tocuri adorabile de la Giuseppe Zannotti Bejeweled şi un clutch auriu.
          În timpul unei apariţii din 2012 la emisiunea „Good Morning America”, Blake a optat pentru un costum Michael Kors. Pentru cineva care nu are un stilist şi care, de obicei, alege ceea ce este evident, cum ar fi o rochie scurtă, aceasta a fost o alegere excelentă pentru o emisiune TV. Roşul purpuriu este foarte îndrăzneţ, dar arată nemaipomenit de bine cu topul negru. Ţinuta sa a fost completată de o pereche de tocui de la Christian Loubotuin. Aceasta este una dintre ţinutele mele preferate purtate de Blake, sexy, elegant şi modern.
          Blake Lively a arătat foarte sofisticat când a ieşit din hotel în Franţa anul trecut. Actriţa care pe atunci abia fusese numită noua imagine a celor de la L’Oreal Paris, a adoptat flerul parizian cu o ţinută alb-negru de la Étoile Isabel Marant ‘Canelia’. Pentru a accesoriza această ţinută cu texturi mixte şi cu imprimeuri a ales o geantă de mână de la Chanel, o pereche de ochelari ochi de pisică şi un colier de perle de la Chanel.
          Pe când filma pentru serialul „Gossip Girl”, Blake a fost văzută purtând nişte ţinute foarte frumoase, dar în timp ce filma o scenă împreună cu Penn Badgley a avut o ţinută interesantă. Piesele care i-au alcătuit ţinuta au fost o pereche de blugi skinny Rag & Bone, o geantă Burberry Prorsum, un colier statement, un top sexy cu animal-print şi un cardigan maro şi lung de la Forte Forte, dar cizmele groaie şi blugii au arătat foarte bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates