Social Icons

sâmbătă, 6 septembrie 2014

Gossip

Porţia ta săptămânală de ştiri.

Hugh Jackman, greu de recunoscut după ultima schimbare de look
Hugh Jackman a trecut în ultimele luni printr-o serie de transformări de look. Una dintre ele a avut legătură cu noul său film, Peter Pan, în care îl joacă pe piratul Blackbeard. După ce s-a tuns chel şi şi-a lăsat barbă, acum actorul a renunţat la barbă, însa noul look îl face în continuare greu de recunoscut, cu chelie, departe de imaginea de bărbat fatal din seria X-men. În urmă cu câteva luni, actorul a anunţat pe reţelele de socializare următorul său proiect. "Blackbeard şi born" a scris Hugh Jackman pe contul său de Instagram, după ce postat o imagine cu el chel, în pregătiri pentru următorul său rol. Filmul "Peter Pan" va fi regizat de Joe Wright şi are o distribuţie excelentă formată din nume ca Amanda Seyfried, Garrett Hedlund, Rooney Mara sau Levi Mille, cel care îl va juca pe Peter Pan. Rooney Mara ar juca rolul Tiger Lily, Hugh Jackman va fi Blackbeard, în timp ce Garett Hedlund va fi Captain Hook. Filmul va urmări viaţa unui băieţel din Londra care este atras într-o lume fantastică, Neverland. Acolo, el îl va întâlni pe eroul negativ Blackbeard şi va trebui să îl confrunte. Peter Pan urmează să fie lansat pe 17 iulie 2015 şi va fi o versiune modernă şi reimaginată a poveştii clasice, cu o distribuţie internaţională.
George Clooney va regiza un film despre scandalul interceptărilor telefonice din Marea Britanie
Actorul George Clooney va regiza un film despre scandalul interceptărilor telefonice ilegale din Marea Britanie, în care au fost implicaţi mai mulţi politicieni şi trustul de presa al lui Rupert Murdoch, a anunţat compania Sony Pictures Entertainment. Pelicula "Hack Attack" este inspirată din cartea cu acelaşi titlu publicată anul acesta de jurnalistul Nick Davies, în care este vorba despre interceptarea ilegală a căsuţelor vocale ale mai multor vedete, membri ai familiei regale britanice şi victime ale unor infracţiuni de către ziariştii britanici, pentru a obtţne informaţii. "are toate elementele necesare, minciună, corupţie, şantaj, şi implică nivelurile cele mai înalte ale guvernului britanic şi cel mai mare ziar londonez. Iar faptul că totul este adevărat e partea cea mai bună. Nick este un reporter curajos şi încăpăţânat şi suntem onoraţi să transpunem cartea lui pe peliculă", a spus George Clooney. Cazul interceptarilor ilegale l-a facut pe mogulul mass-media Rupert Murdoch să închidă ziarul News of the World în 2011 şi să renunţe la o licitaţie de 12 miliarde de dolari privind trustul de televiziune BSkyB, în urma scandalului public şi politic şi a renunţării companiilor la a-şi mai face publicitate în publicaţiile deţinute de Murdoch. Persoane importante din conducerea trusturilor de presa britanice au fost arestate, iar scandalul l-a atins şi pe premierul David Cameron, al cărui responsabil de relaţia cu presa Andy Coulson a fost forţat să demisioneze în 2011, după ce s-a aflat că ştia de interceptările ilegale pe când era editor la News of the World. Filmările pentru noua peliculă vor demara în 2015, potrivit anunţului făcut de compania producătoare.
Scarlett Johansson a născut!

Actriţa Scarlett Johansson şi logodnicul ei, Romain Dauriac, au devenit pentru prima oară părinţi. Reprezentanţii celor doi au confirmat informaţia şi au dezvăluit presei sexul bebeluşului lor. Actriţa râvnită de milioane de bărbaţi din întreagă lume şi partenerul ei au urat bun venit pe lume unei fetiţe pe care au numit-o Rose. Potrivit agenţilor, atât Scarlett, cât şi micuţa sunt sănătoase, dar proaspăta mămică îşi doreşte ca presa să respecte intimitatea ei şi a copilului. Vedeta în vârstă de 29 de ani a ales să fie extrem de discretă cu viaţa ei personală, mai ales în ultimele luni. Chiar şi aşa, într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Wall Street Journal în timpul turneului de promovare al filmului "Captain America: The winter soldier" Scarlett a spus că îi este foarte greu să îmbine viaţa profesională cu cea personală în această perioadă. "E foarte stresant să nu poţi petrece timp alături de familie din cauza faptului că alergi mereu după succes. Vreau să existe o lume în care să găsesc un echilibru între viaţa de familie şi profesie. Îmi doresc din suflet să pot face măcar un film pe an, să lucrez pe cont propriu, să dezvolt lucruri, să fac teatru şi, în acelaşi timp, să mă ocup de familie. Vreau să am totul, în mod egoist", spunea Scarlett.
Alyssa Milano a născut o fetiţă

Alyssa Milano a devenit mamă pentru a doua oară, actriţă aducând pe lume o fetiţă. Actriţa de 41 de ani a născut la începutul săptămânii cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiţă pe care ea şi David Bugliari au numit-o Elizabella Dylan Bugliari. "Mama şi copilul sunt foarte bine", a declarat un reprezentant al cuplului, care a dezvăluit că bebeluţul a avut la naştere 3,370 kg şi 49 de cm. Luna trecută, Alyssa Milano a dezvăluit că se aştepta să aibă o fetiţă din felul în care s-a simţit pe durata sarcinii: "Aveam greţuri de dimineaţa, dar s-a rezolvat după a 12-a săptămână. Cu Milo nu am avut nimic. Aşa am simţit că o să fie fată", a mărturisit aceasta. Cu toate că s-a îngrăşat foarte mult în timpul ambelor sarcini, actriţa a declarat că nu este deranjată de acest lucru, punând pe primul plan nevoile copiilor. "Corpul unei femei nu este făcut să arate bine în bikini. Este făcut pentru a da naştere şi să fie un ajutor pentru ei după aceea", a spus aceasta pentru Fit Pregnancy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates