Social Icons

luni, 22 septembrie 2014

Inspiră-te din stilul lui Cate Blanchett

          Cate Blanchett se situează printre cele mai bune actriţe din lume, oferind în mod constant spectacole memorabile şi fără cusur pe scenă şi pe ecran. Cate se numără printre cele mai bine îmbrăcate vedete, dar şi printre cele mai stilate.
          Poate fi regină pe covorul roşu şi aleasă de Vanity Fairn ca fiind una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete din lume, dar atunci când este pe stradă păstrează un stil casual, optând pentru ţinute simple.
          Look 1: Salopeta neagră purtată de ea împreună cu accesoriile, inclusiv gentuţa argintie Tod’s Military şi balerinii Roger Vivier, arată foarte chic şi este extrem de bine coordonat.
          Look 2: Îmi place modul în care ea a asociat sandale tri-color, blugi cu puloverul jucăuş Phillip Lim.
          Look 3: De această dată ea a ales o jachetă măslinie lucioasă cu o salopetă gri. Îmi place combinaţia de culori, împreună cu geanta vişinie Roger Vivier şi geanta de mână gri de la Givenchy.
          Cate a adăugat puţină culoare anul acesta la Premiile BAFTA la petrecerea care a avut loc la Hotelul Four Seasons. Rochia roşie cu umeri bufanţi de la Michael Kors a fost simplă, dar de impact. Îmi place cum rochia de zi a fost asortată cu tocuri albastre de la Christian Louboutin.
          Cate Blanchett s-a alăturat vedetelor pentru a sărbători alături de Revista W „Cele mai bune performanţe” la Chateau Marmont, la începutul anului în Los Angeles. Actriţa australiană a adoptat o ţinută simplă, purtând o ţinută care a constat într-un pulover negru de la Stella McCartney şi o pereche de pantaloni cu talie înaltă de la Kara Ross. Ţinuta actriţei a fost completată de un colier negru şi o pereche de pantofi de la Roger Vivier. Machiajul ei a fost destul de neutru.
          În luna mai actriţa s-a numărat printre invitaţii unei petrecre organizate de Ducele de Cambridge, la Windsor Castle în Anglia. Ca de obicei, actriţa a fost un simbol al eleganţei optând pentru o rochie albă pe un umăr de la Ralph Lauren. Designul clasic-modern a fost mult mai elegant datorită deteliului de jumătate de pelerină de pe braţ. Desigur, ţinuta a fost accesorizată de o pereche de cercei candelabru de cristal, un clutch crem foarte rafinat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates