Social Icons

joi, 18 septembrie 2014

Cum să porți cerceii candelabru

         De câte ori nu ai auzit spunându-se că una din cele mai importante reguli, atunci când îți alcătuiești ținuta este "less is more"? Și asta pentru că simplitatea este deseori privită ca un blazon al eleganței și al bunului gust. Din fericire însă, designerii au demonstrat că atunci când îți asumi riscuri, când ai curajul să mizezi pe accesorii de impact și știi cum să le porți așa încât să arate bine, "big is better".
         Iar trendul cerceilor candelabru se înscrie perfect în această tendință în care tot ceea ce e supradimensionat nu e nici pe departe o dovadă de prost gust ci, mai degrabă, un fashion statement, dând unei ținute exact atâta culoare și strălucire cât trebuie pentru a nu părea ceva exagerat.
         Vrei să ai o apariție glam? Cerceii mari, opulenți, vor avea în mod garantat acest efect, chiar și atunci când sunt purtați la o ținută mai sobră. Dovada este chiar succesul de care se bucură – astăzi, toată lumea îi poartă. Iar tonul îl dau starurile care îi preferă pentru versatilitatea lor (pot fi purtați la aproape orice ținută), pentru feminitatea și originalitatea lor.
         Și mai au un mare avantaj – multitudinea de modele și variante, culori și detalii, care îi fac unici! Dacă vrei să-ți mărești colecția de bijuterii, cerceii candelabru sunt un "must-have". Atenție însă la tipul de cercei pe care îi alegi, căci este foarte ușor să pici în capcana kitsch-ului!
         Calitatea. Cerceii candelabru au deseori multe îmbinări și părți care se mișcă, așa încât calitatea este unul din cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont. Ei trebuie să fie realizați cu cea mai mare grijă la detalii.
         Culorile. Deși majoritatea preferă culorile puternice, vibrante, este bine să alegi o pereche de cercei cât mai versatili așa încât să îi poți asorta la cât mai multe ținute. Cristalele incolore, negre, cu nuanțe neutre, merg bine la orice culoare. Asta nu înseamnă să renunți la nuanțele mai aprinse... doar ai grijă la modul în care le combini cu restul de nuanțe pe care le îmbraci!
         Cum îi porti? În combinație cu o rochie feminină, un outfit trendy sau la o ținută business. Important este să alegi modelul potrivit stilului tău.
         Confortul. Poartă întotdeauna o pereche de cercei cu care te simți confortabil. Mai ales când vorbim de cercei candelabru care sunt, prin definiție, mari și mai grei, este important ca sistemul de prindere să îți ofere siguranță, deoarece greutatea cerceilor poate pune prea mare presiune pe lobul urechii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates