Social Icons

vineri, 24 februarie 2012

Eşti singură de Dragobete? Vezi de ce ar trebui să te bucuri


Nici n-a trecut bine Valentine's Day, că a venit Dragobetele. E neplăcut să fii a cincia roată la căruţă când prietenele tale ies împreună cu partenerii lor, iar tu eşti singură. Nu-i nimic, poate lucrurile se vor schimba în viitorul apropiat. Între timp, îţi oferim şapte motive pentru care să te bucuri că eşti singură în această zi specială.


Amuză-te pe seama cuplurilor din jurul tău! Nu este cazul să faci acest lucru în gura mare, însă trebuie să recunoaştem că îndrăgostiţii pot fi extrem de caraghioşi în public uneori.
Mai mulţi bani pentru mai multa distracţie. Dacă nu ai un iubit, înseamnă că nu este necesar să cheltuieşti bani pe cadouri costisitoare. În schimb, poţi să te duci la shopping, să te relaxezi la spa, adică să te răsfeţi.
Nimic nu se compară cu libertatea de a te bucura de o zi aşa cum îţi place. Într-o relaţie, câteodată, te simţi obligat să faci anumite lucruri de dragul persoanei iubite, însă  pe cont propriu, nu trebuie să pregăteşti cine romantice, să cumperi lenjerie intimă sexy sau să faci deranj în casă. Sună bine, nu?
A fi singura poate continua cu “disponibilă”, în momentul în care te simţi pregătită. Altfel spus, tu eşti cea care alege când este momentul potrivit pentru o nouă relaţie, fără să te simţi presată de zile dedicate sărbătoririi dragostei în cuplu pentru a începe un nou capitol în viaţa ta.
De Dragobete nu este recomandat să stai închisă în casă de teama că vei da peste romantici, care să te arunce şi mai rău în depresie. Dimpotrivă, ieşi în oraş, du-te la cinema, mănâncă ce îţi pofteşte inima. Adică, sărbătoreşte-te pe tine. Nu ai nevoie de un bărbat care să îţi spună că eşti frumoasă o dată pe an ca să te simţi aşa.
Faptul că Dragobetele echivalează cu o zi dedicată cuplurilor a transformat această sărbătoare în ceva comercial. Peste tot sunt aceleaşi inimioare pluşate, cu aceleaşi mesaje siropoase pe care le întâlneşti în fiecare an. Bucură-te că ai luat o pauză!
Toate fetele care au deja un partener au aşteptări mari de la această zi. Cu cât aşteptările sunt mai mari, cu atât dezamăgirea va fi mai profundă dacă lucrurile nu ies după cum îşi doresc. Dar, daca eşti singura, nu ai nici aşteptări, nici dezamăgiri. O situaţie convenabilă tuturor. În plus, iubirea ar trebui sărbătorită în fiecare zi, nu doar o dată pe an.

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates