Social Icons

joi, 2 februarie 2012

Zece trucuri de înfrumuseţare care îţi vor schimba viaţa

Când au o problemă de beauty, femeile nu numai că vor o soluţie, dar vor ceva ultrarapid şi, dacă se poate, deloc costisitor. Îţi prezentăm o listă cu unele trucuri facile şi ieftine, care te vor ajuta întotdeauna să arăţi frumoasă.
1. Împotriva celulitei îţi poţi crea singură un tratament rapid. Amestecă o ceaşcă de ulei de măsline sau ulei de porumb cu o jumătate de ceaşcă de suc de grapefruit şi două linguriţe de cimbru uscat. Masează bine zonele afectate de celulită cu această pastă şi apoi înfăşoară-le în folie de plastic. Încearcă să stai aşa aproximativ 20 de minute, lângă un calorifer sau un radiator, deoarece căldură va accentua rezultatele tratamentului.
2. Pentru un ten ultrahidratat şi protejat de frig, foloseşte o cremă pe bază de uree sau ulei de germeni de grâu, care este ieftin şi foarte eficient. De asemenea, acest ulei se poate folosi şi pe post de demachiant.
3. Dacă vrei o respiraţie proaspătă şi nu ai la îndemână apa de gură, caută în frigider nişte pătrunjel.
4. Pentru o privire luminoasă, foloseşte un creion bleu ca să subliniezi linia inferioară a ochilor.
5. Nu îţi vopsi părul imediat după ce te-ai spălat pe cap. Aşteaptă cel puţin o zi pentru a aplica vopseaua, deoarece sebumul de la nivelul scalpului şi al firului de păr favorizează fixarea pigmenţilor de culoare.
6. Foloseşte felii de cartof sau de castravete pentru a scăpa de cearcăne.
7. Dacă vrei un păr sănătos şi lipsit de mătreaţă, adaugă în sticla de şampon câteva tablete de aspirină.
8. Pentru unghii mai puternice, înainte de manichiură, masează-le cu o felie de lămâie. De asemenea, acidul citric îţi va curăţa unghiile de petele inestetice lăsate de ojă.
9. Pielea grasă păstrează parfumul pentru mai mult timp comparativ cu pielea uscată, aşa că înainte să te parfumezi aplică pe corp o cremă grasă.
10. Pentru a scăpa de coşurile inflamate, aplică pe ele o picătură de soluţie pentru ochi iritaţi, iar umflătura va dispărea ca prin minune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates