Social Icons

marți, 3 aprilie 2012

Cum să arăţi mai bine fără nici un ban


Dacă ai afla că frumuseţea nu costă nimic, că nu mai are un preţ şi depinde doar de tine, ai fi dispusă să încerci probabil şi cele mai nebuneşti metode pentru a fi cât mai frumoasă fără să dai un ban. Ei bine, chiar aşa este. Şi nici nu trebuie să faci cele mai nebuneşti fapte sau compromisuri pentru a radia de frumuseţe şi a avea portofelul plin.
Fă sport!
“Minte sănătoasă într-un corp sănătos” - ar fi definiţia sportului, cheia către bunăstare fizică şi psihică. Nu trebuie neapărat să mergi la sală sau să dai o mulţime de bani pe tratamente anticelulitice sau împachetări sofisticate. Poţi face sport şi fără să cheltui nimic, în casă – exerciţii de aerobic – sau afară, în aer liber, unde te poţi relaxa alergând.

Dormi!
Somnul este foarte important pentru funcţionarea bună a minţii, dar şi pentru frumuseţea şi energia care se observă imediat. Somnul este gratis, aşa că profită de el. În plus, oricât de ciudat ar părea, somnul te ajută să ai şi un păr frumos şi sănătos.

Râzi!
Cu cât râzi mai mult, cu atât eşti mai sănătos, iar asta se vede. Rasul aduce cu sine o atitudine pozitivă, înlătură stresul şi problemele. În plus, statisticile arată că o persoană care râde este percepută de ceilalţi ca fiind mai frumoasă şi mai deschisă.

Fă masaj!
Masajul nu numai că este o metodă extraordinară de a te scăpa de stres, de a te relaxa şi hidrata, însă îmbunătăţeşte şi circulaţia şi astfel ajută la regenerarea celulelor. Fă-ţi masaj singură la faţă în fiecare dimineaţă, cu mişcări ascendente, circulare, şi vei vedea rezultate pozitive încă din prima zi! În ceea ce priveşte masajul corporal, poţi apela la soţ, iubit sau o prietenă pentru a te bucura de efectele totale ale masajului.

Dansează!
Pe lângă sportul pe care ar trebui să îl faci zilnic ca să arăţi mai bine şi să fii mai sănătoasă, un secret pentru frumuseţe este încrederea în sine şi în puterea proprie de seducţie. Printre cele mai simple metode de a câştiga încredere în tine şi de a-ţi duce dincolo de limite senzualitatea este dansul. Cunoaşte-te prin dans. Iubeşte-ţi trupul, acceptă-l şi simte-te liberă dansând. Muzica şi mişcările te vor transforma într-o persoană care radiază de fericire şi de frumuseţe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates