Social Icons

vineri, 20 aprilie 2012

Se poartă bretonul! Află ce fel de breton să îţi faci în funcţie de forma feţei


În ultima perioadă, vedem tot mai multe tipuri de breton, atât în rândul celebrităţilor, cât şi în cazul persoanelor care nu se află în lumina reflectoarelor. Bretonul este excelent în cazul în care vrei să îţi împrospătezi lookul într-o manieră stilată şi la modă. Poate îţi place bretonul, dar crezi că pe tine nu te avantajează deloc. Ei bine, noi spunem că bretonul avantajează pe oricine, însă nu în orice formă!
Există o mulţime de bretonuri, pentru toate tipurile de faţă. Află şi tu cum poţi arăta cool cu breton.

1. Formă alungită, dreptunghiulară
În cazul acesta, scopul este de a crea amploare pe laturile feţei. Tocmai pentru că forma acestei feţe este lungă şi îngustă, bretonul ideal este unul lung, dat pe o parte. Atenţie! Lungimea este foarte importantă. Ai grijă ca bretonul să nu treacă de pomeţi !

2. Formă triunghi (frunte îngustă şi maxilare late)
Bretonul ideal este unul rotunjit, subţiat către vârf. Acest breton va da impresia unei frunţi mai largi.

3. Formă diamant (pomeţi laţi, frunte îngustă, şi maxilare egale)
Bretonul perfect este unul nu foarte lung, dat pe o parte, uşor filat.

4. Formă de inimă (maxilare înguste, pomeţi sau frunte lată)
Bretonul potrivit ar fi unul des, puţin mai scurt în partea de mijloc şi mai lung către pomeţi. Evită bretonul foarte scurt.

5. Formă ovală
Persoanele cu faţa ovală pot purta ce tip de breton vor, însă cele mai potrivite sunt fie cele scurte, inegale, fie dimpotrivă, cele dramatice, care depăşesc sprâncenele.

6. Formă rotundă (lăţimea este egală cu lungimea)
În general, persoanelor cu faţa rotundă nu le este recomandat bretonul, de orice tip, însă dacă eşti o persoană mai îndrăzneaţă şi chiar vrei să îţi faci breton, cel mai potrivit ar fi cel lung, dat pe o parte, lăsând fruntea aproape liberă. Indicat ar fi ca bretonul să fie filat, mai ales în dreptul tâmplelor pentru a oferi volum coafurii. Evită bretonul dramatic, drept, care depăşeşte sprâncenele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates