Social Icons

miercuri, 25 iulie 2012

Afla care este cea mai simplă modalitate de a avea un ten impecabil


Probabil îţi doreşti să scapi de celulele moarte şi să ai o piele strălucitoare, dar nu ştii ce să mai încerci. Dacă ai folosit în zadar creme şi măşti celebre, ar fi cazul să încerci una făcută de tine, preparată în casă.
Ingrediente necesare:
Portocala poate fi răspunsul la problema ta! Sunt deja cunoscute proprietăţile astringente ale acestui fruct. Însă pentru a avea un rezultat garantat, ai nevoie de o lingură de miere, o lingură de suc de portocale proaspăt stors şi strecurat, trei linguriţe de iaurt amestecat cu migdale măcinate şi o picătură de ulei esenţial de portocale.
Mod de preparare:
Mierea trebuie topită la o temperatură nu foarte ridicată, iar apoi, amestecată cu sucul de portocale. După aceea, îndepărtează crema obţinută de pe foc şi las-o la răcit. Adaugă migdalele măcinate şi iaurtul. Dacă tot este un chin să prepari atâtea creme, măcar procesul şi mirosul  să fie plăcut! Iar pentru asta nu trebuie să uiţi de uleiul esenţial de portocale - acesta reprezintă picătura parfumată a cremei.
Mod de aplicare:
Se aplică pe faţă şi pe gât, cu mişcări circulare, evitând zonele sensibile - ochii şi buzele. Se lasă pentru 15-20 de minute, după care se clăteşte cu apă călduţă.

6 comentarii:

Ice Flower spunea...

Nu prea am incercat masti la viata mea decat cateva de natura cosmetica si stiu unele destul de bune, dar si destul de scumpe, iar daca nu le mai folosesti pe urma, ajungi la aceeasi situatie initiala. Ma intreb daca efectul la aceasta masca este diferit de celelalte. A incercat cineva produsul?

Sara Hope spunea...

si rosia:D

Ice Flower spunea...

Si are efect indelungat, sau dupa ce este inlaturata masca pielea ajunge in starea initiala?

Anonim spunea...

Daca folosesti masca de mai multe ori o sa aiba efect indelungat

Ice Flower spunea...

Mersi pentru pont, asta inseamna mult pt mine.

Sara spunea...

si rosia:D

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates