Social Icons

marți, 31 iulie 2012

Combate căderea părului cu tratamente ieftine şi eficiente


Dacă încă te lupţi cu căderea părului şi ai încercat toate tratamentele şi şampoanele existente pe piaţă, e cazul să te opreşti! Nu are rost să cheltuieşti o avere pe produse care nu-şi dovedesc utilitatea. Deşi ai spune că tratamentele naturiste implică foarte mult timp şi îndemânare, de obicei, sunt cele care dau rezultate garantat.
Iată câteva sugestii pentru cum să combaţi căderea părului:     
1. Masaj cu ulei de măsline sau cu ulei de ricin. Este recomandat să-ţi masezi scalpul timp de zece zile cu una din cele două uleiuri. Ca rezultatul să fie cel garantat, înfoşoară-ţi părul într-un prosop şi aşteaptă măcar două ore că uleiul să-şi facă efectul.
2. Infuzie de coadă calului. Folosirea acestei infuzii presupune spălarea părului cu orice şampon anterior. Infuzia trebuie folosită în schimbul balsamului sau a măştii, că o metodă de clătire după şamponare. Acest tip de tratament necesită un timp îndelungat de folosire pentru ca efectele să apară.
3. Tinctură de brusture are dublă-funcţionare. Această tinctură îţi vine în ajutor şi-n cazul problemelor legate de mătreaţă. Tot ce trebuie să faceţi este să masaţi uşor scalpul cu ajutorul acestei tincturi.
4. Decoct (ceai) de urzică sau frunze de mesteacăn. Asemenea infuziei de coadă calului, acest ceai obţinut din urzică trebuie folosit la clătire. De asemenea, ajută la regenerarea podoabei capilare şi la întărirea firului de păr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates