Social Icons

joi, 12 iulie 2012

Cum să te machiezi ca să pari mai slabă la faţă


Dacă vrei să distragi atenţia de la rotunjimea feţei, nu trebuie să recurgi la chirurgie estetică. Descoperă, mai jos, câteva sfaturi de machiaj care te vor ajuta să arăţi mai suplă.
Scoate-ţi în evidenţă ochii
Când vine vorba despre un machiaj care să-ţi facă faţa mai suplă, secretul este să atragi atenţia asupra celor mai bune trăsături ale tale. Cu alte cuvinte, trebuie să muţi centrul de interes al privirii de la obraji la ochi. Make-up artiştii îţi recomandă să utilizezi culori mai închise pe colturile exterioare ale ochilor. Nu uita, de asemenea, să foloseşti mascara cu efect de volum.
Atrage atenţia asupra buzelor
O altă tehnică de subţiere este să atragi atenţia asupra buzelor. Specialiştii în frumuseţe te sfătuiesc să alegi un ruj într-o nuanţa complementară cu cea a pielii tale. Dacă ai tenul deschis, alege tonuri de culoarea piersicii, roz şi coral. Pentru un ten mediu, vei arăta superb cu un ruj mov, roz, roşu, dar nu în nuanţe foarte puternice. Roşul aprins, ciocolatiul şi nuanţele închise de maro se potrivesc cel mai bine pentru cineva cu tenul măsliniu. La final, adaugă puţin gloss deasupra rujului şi eşti gata!
Redefineşte-ţi trăsăturile cu blush
Să atragi atenţia asupra altor zone ale feţei nu este singura modalitate prin care poţi părea mai slabă. Poţi să-ţi redefineşti proporţiile feţei dacă ştii cum să aplici corect blush-ul. Iată câteva recomandări simple:
-    Alege trei nuanţe diferite de blush
-    Aplic-o pe cea mai întunecată sub pomeţi 
-    Aplic-o pe cea medie deasupra celei întunecate şi amestecă-le, până obţii o singură nuanţă
-    La final, aplică cea mai deschisă culoare de blush pe pomeţi


3 comentarii:

Ice Flower spunea...

Sunt fascinata de lumea cosmeticelor deci machiajul e puntul meu forte atunci cand vreau sa il folosesc, deci cateva ponturi in plus nu strica. Multumesc pentru sfaturile legate de blush :)

Sara Hope spunea...

unde le gasesti:)))

Sara Hope spunea...

oricum o sa incerc si eu:))

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates