Social Icons

sâmbătă, 14 iulie 2012

Cum să ai un ten de fotomodel


Spre deosebire de cremele care tratează diverse probleme ale tenului şi care conţin aceste ingrediente, uleiurile propriu-zise constituie un tratament mai profund, mai rapid şi mai eficient. Află care sunt cele mai bune uleiuri din lume care îţi lasă tenul perfect.
 Uleiul din arbore de ceai. Cel mai bun pentru tenul acneic. Este un tratament antiacneic delicat, care ajută la matifierea tenului, la vindecarea acneei şi la prevenirea apariţiei ei.
Ulei din sâmburi de struguri. Cel mai bun pentru tenul gras. Chiar dacă nu ai coşuri, tenul gras poate reprezenta o problemă. Deşi este un ulei, acest produs reglează secreţia de sebum şi, în plus, datorită conţinutului bogat de antioxidanţi şi vitamina C, pielea ta va deveni mai strălucitoare la scurt timp după ce ai început tratamentul.
Uleiul de argan. Cel mai bun pentru tenul uscat. Acest ulei este prin excelenta hidratant, bogat în vitamina E şi antioxidanţi. Poţi să îl foloseşti în loc de cremă de zi. 
Ulei de muşeţel. Cel mai bun pentru tenul sensibil. Dacă ai tenul sensibil înseamnă că te confrunţi deseori cu roşeaţa, iritaţii şi alte astfel de probleme. Vestea bună este că uleiul de muşeţel calmează iritaţiile, protejează pielea şi o hidratează în acelaşi timp. 
Ulei de migdale dulci. Cel mai bun pentru tratarea ridurilor fine. Chiar dacă eşti încă tânără asta nu înseamnă că nu trebuie să iei în considerare prevenirea ridurilor. Pentru zona fină din jurul ochilor, foloseşte un strop de ulei de migdale dulci.


3 comentarii:

Ice Flower spunea...

Interesant tratamentul cu ulei de samburi de struguri. Il voi incerca si eu cu siguranta.

Sara Hope spunea...

ella cauta tratament pt a scapa de roseata

Sara spunea...

ella cauta tratament pt a scapa de roseata

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates