Social Icons

miercuri, 5 decembrie 2012

Cinci lucruri despre epilat pe care cosmeticiana ta nu ţi le spune




Când intri crispată în cabinetul de cosmetică, primul lucru pe care îl auzi de la cosmeticiană, după saluturile de rigoare, este “Stai liniştită! Nu o să doară!”. Adevărul e că, ba da, o să doară. Cum faci să te doară mai puţin şi programarea la epilat să nu mai fie un chin oribil. Noi îţi oferim cinci idei, dacă tu ştii mai multe, te rugăm să ni le scrii la comentarii.
1. Aspirina - O aspirină efervescentă luată cu circa 45 de minute înainte să te urci pe masa “de tortură” îţi va face viaţa mai uşoară, reducând intensitatea durerii. Aspirina şi ibuprofenul reduc senzaţia de durere şi acţionează şi ca antiinflamatoare.
2. Menstruaţia - Nu te duce la epilat înainte de menstruaţie, deoarece pielea este mult mai sensibilă şi durerea va fi mai intensă. Aşteaptă trei zile după terminarea menstruaţiei şi apoi te poţi programa liniştită la epilat.
3. Evită să mergi la sală înainte de epilat - Exerciţiile iîţi pun la treabă muşchii şi după un antrenament serios în parc sau la sală eşti mai sensibilă la atingeri.
4. Nu purta haine mulate după epilat - După epilat pielea este foarte sensibilă aşa că este recomandabil să porţi haine lejere din bumbac şi în nici un caz obiecte vestimentare mulate sau fabricate din materiale sintetice.
5. Fă-ţi programarea între 15.00 şi 17.00 - Ştiinţific este dovedit în această perioadă a zilei gradul de toleranţă a durerii este maxim, aşa că încearcă şi această idee şi vezi dacă ţi se aplică.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates