Social Icons

sâmbătă, 16 august 2014

Entertainment News

        Oricât am încerca în viaţă avem nevoie de inspiraţie, de frumuseţe şi de bunătate. De mici copii ne alegem un model în viaţă care la un moment dat va deveni un tipar pentru noi şi chiar dacă nu ne dăm seama noi suntem asemeni acelor modele. Frumuseţea ne poate schimba viaţa, mai ales frumuseţea sufletului care ne poate ajuta în a găsi fericirea pe care toată lumea o caută. Aşadar, inspiraţi-vă de la cei pe care îi consideraţi nişte modele de urmat.
                North West calcă pe urmele mamei
        North şi-a făcut debutul în modă în această toamnă. Este prima dată când copila în vârstă de doar 1 an când apare singură şi arată adorabil în timp ce pozează într-un cardigan mic şi cu diamente Lorraine Schwartz de pe următoarea geantă Chanel. Fotografiile alb-negru au fost realizate de faimosul fotograf Michael Avedon şi stilizate de Carine Roitfeld. Pe fotografie este scris şi un citat spus de designerul Karl Lagerfeld, care spune: „Nu este niciodată prea devreme să-ţi pese de modă!” Părinţii lui North, Kim Kardashian şi Kanye West, sunt prieteni apropiaţi cu Carine, fostul redactor-şef al revistei Vogue Paris. Judecând după şedinţa foto realizată de North putem spune că ar putea să o rivalizeze pe mama ei. Ce părere ai despre debutul ei adorabil?
                Jennifer Lawrence se întâlneşte cu Chris Martin şi Nicholas Hoult cu Kristen Stewart?
        Abia acum o săptămână a apărut vestea că Jennifer Lawrence şi iubitul ei Nicholas Hoult s-au despărţit, iar acum au apărut zvonuri cum că vedeta din Hunger Games se întâlneşte cu solistul Chris Martin. Mai multe surse au declarat că Jennifer şi Niholas au spus că s-au despărţit din cauza „orarelor diferite”.
         În acelaşi timp au apărut zvonuri cum că Kristen Stewart şi Nicholas Hoult ar fi împreună. Cei doi joacă împreună în filmul „Equals” şi momentan filmează în Tokyo unde au fost văzuţi împreună, în film joacă rolul unui cuplu.
                Vedetele de la Hollywood au participat la banchetul HFPA
        Kerry Washington, Kristen Bell, Channing Tatum şi Robert Pattinson sunt doar câteva dintre vedetele care au participat la Hollywood Foreign Press Association's Grants Banquet. Evenimentul caritabil a reunit şi vedetele mai tinere din lumea filmului, ca: Hailee Steinfeld, Elle Fanning şi Logan Lerman; care au stat împreună în timp ce au făcut poze. Sofia Vergara, a arătat uimitor într-o rochie roşie, a fost mereu cu zâmbetul pe buze în timp ce a urcat pe scena împreună cu preşedintele HFPA, Theo Kingma. În timp ce Robert Pattinson s-a ocupat de atmosferă împreună cu Brit Eddie Redmayne, vedeta din Scandal, Kerry Washington a petrecut împreună cu Kristen Bell. Cele două probabil au avut multe de vorbit, având în vedere că Kristen este însărcinată cu cel de al doilea copil al cuplului. Aici găsiţi mai multe fotografii de la banchetul HFPA.

2 comentarii:

Tutui Ionut Robert spunea...

Foarte frumoase articolele tale,dar cel mai important este sa aiba continut original.Eu unul iti dau un sfat,daca il iei sau nu in considerare tine de tine.Ceea ce scrii tu pe blogul tau vizeaza mai mult publicul strain...nu cred ca intereseaza prea mult pe "romanasii" nostri despre - citez: "Kerry Washington, Kristen Bell, Channing Tatum şi Robert Pattinson". Eu unul nici nu am auzit de ei,dar din poze ii recunosc.Iti recomand sa scrii mai mult despre vedetele noastre autohtone.La ce fac referinta: Una e cand scrii despre Simona Halep si alta e cand scrii despre Kerry Washington...
Sper ca ai inteles ceea ce am vrut sa spun...

O seara buna,
Robert

Unknown spunea...

Multumesc pentru sfat Robert. O sa tin cont de el intr-o oarecare masura...

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates