Social Icons

joi, 3 mai 2012

Cum scapi de burtă purtând hainele potrivite


A venit primăvara şi ne dorim ţinute mai lejere şi mai vesele, chiar dacă nu am reuşit toate să scăpăm de kilogramele acumulate peste iarnă. Totuşi, dacă vrei să îţi ascunzi burtica, până reuşeşti să o elimini, îţi oferim câteva sfaturi vestimentare, care să te ajute să pari mai slabă.
1. Încearcă rochiile cu talie înaltă. Pentru că moda retro este încă aici, rochiile cu talie înaltă sunt încă în vogă, aşa că ai putea să investeşti în aşa ceva.
2. Ţinute structurate. Evită hainele largi în care arăţi de parcă ai fi îmbrăcat un cort şi alege-le pe cele structurate, care îţi pun în evidenţă calităţile corpului, de exemplu decolteul sau picioarele.
3. Încearcă o fustă peplum. Fustele şi rochiile peplum sunt foarte în vogă în acest sezon şi sunt ideale dacă vrei să îţi ascunzi burta. Chiar dacă nu ai silueta perfectă, o astfel de fustă merită investiţia, deoarece te va face să arăţi mai bine şi vei fi superchic.
4. Dungile magice. Se ştie că dungile verticale sunt aproape magice pentru persoanele care vor să pară mai subţiri sau mai înalte, aşa că adaugă în garderoba ta o cămaşă sau o rochie cu dungi verticale.
5. Evită pantalonii cu talie joasă. O alegere nepotrivită, dacă ai burtă, este să porţi pantaloni cu talie joasă, care nu fac altceva decât să îţi pună în evidenţă surplusul. Alege numai pantaloni cu talie normală sau înaltă, până îţi mai tonifici abdomenul.
6. Rochia salvatoare. Dacă nu îţi plac rochiile cu talie înaltă, poţi opta pentru o rochie parte peste parte, care poate fi şi foarte elegantă.
7. Încearcă lenjeria care remodelează. Un chilot cu corset elastic în zona burţii poate fi o soluţie miraculoasă ca să îţi ascunzi burta şi să arăţi impecabil fără nici un fel de efort. 

4 comentarii:

coco spunea...

mai bine scap de burta :)))

Anonim spunea...

Ella, stiu ca aesta este primul comm pe care il dau aici, pe blog, dar am citit mereu blogul si il citesc in continuare. pagina o am salvata la favorite si asa o gasesc repede.imi place tare mult ca de fiecare data cand intru gasesc noutati si informatii utile vizand teme ca: frumusetea, diaeta, trucuri diverse, moda, carti sau filme ok. ma bucur tare mult ca exista acest blog si sper din suflet sa nu il abandonezi. ar fi pacat...ptr mine, cel putin :(

te pupic si multa bafta in continuare :*

Anonim spunea...

Mă bucur că îţi place blogul şi deocamadată te pot asigura că conceptul de a abandona blogul nu stă în planurile apropiate.
Mulţumesc şi mult succes în tot ceea ce îţi propui.

Andreea spunea...

Degeaba o ascunzi,daca reusesti sa aloci o ora pentru a face abdomene sau alte exercitii(in cazul in care nu iti permiti un abonament la sala) burta va incepe sa dispara si cu un stil de viata sanatos,iar daca poti sa mergi la sala...cu atat mai bine pentru ca pe langa ca slabesti,te distrezi si te si relaxezi...desi pare ciudat este asa,eu am facut Zumba si era ff distractiv plus ca ma relaxam.Iar vara sa porti tot timpul un costum de baie intreg...nu stiu ce sa zic,acum depinde si de om...imi place articolul:x:x

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates