Social Icons

miercuri, 23 mai 2012

La mulţi ani, The Gift Of Passion!!!


Cine ar fi spus acum 2 ani că blogul o să ajungă până aici? Nimeni, nu a dat şanse la început blogului şi acum am împlinit 2 anişori...
Deja au trecut 2 anişori...a trecut ceva timp de când am înfiinţat acest blog şi am ajuns destul de departe datorită vouă a tuturor celor ce m-au susţinut şi care au urmărit blogul.
Echipa s-a mărit şi s-a destrăm în acelaşi timp, dar am legat noi prietenii datorită acestui blog. 
Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi fost alături. 
Mulţumesc Sarei şi Addei pentru că s-au ocupat de blog când eu am lipsit. Mulţumesc lui Nick pentru că s-a alăturat echipei. 
Mulţumesc cititorilor!
 Şi aşa cum am făcut şi anul trecut, vă arătam ce am fi purtat noi la o petrecere a blogului în realitate.

1. Ella a ales ţinuta: Ţinuta Little Black Dress
Rochia neagră este una dintre piesele vestimentare care nu trebuie, sub nici un chip, să vă lipsească din garderoba. Aceasta cu atât mai mult, deoarece o poţi purta la mai multe ocazii, în funcţie de accesorizare. Astfel, purtând-o cu o pereche de cizme înalte, precum cele din piele întoarsă, vei putea să ieşi atât în club cât şi la un party. Cu pantofi cu tocuri vei putea merge la un cocktail, iar cu nişte ghete şi colanţi poţi merge la o cină romantică.

 2. Sara Hope: Ţinuta All Black
Cel mai sexy şi mai elegant articol vestimentar din garderoba unei femei este, cu siguranţă, rochia. Dacă mai este şi neagră, atunci nimic nu-ţi va pune mai bine în evidenţă formele feminine, atitudinea şi delicateţea. Dacă ai fost întotdeauna adepta unui look aparte, rochia neagră vine cu o atitudine pe cât de discretă, prin culoarea neagră şi mânecile până la cot, pe atât de sexy, prin croiul modern. Pentru a forma o ţinută all black, accesorizeaz-o cu o pereche de cizme înalte din piele întoarsă.










Vă mulţumim pentru tot şi sperăm ca anul următor să ne găsiţi tot aici.
La mulţi ani, blogului!
La mulţi ani, echipei!
La mulţi ani, cititorilor!

4 comentarii:

Danny spunea...

la multi ani inca o data,am o surpriza pentru voi aici:http://danyprintesaintunericului.blogspot.com/2012/05/la-multi-anithe-gift-of-passion.html

LoStInDr3aMs spunea...

La multi ani!!!!!!!!!!!!!:*

Mada spunea...

La multi ani!!!!! :):*:*:*:**::*

peach29 spunea...

Desi cu intarziere, pentru care-mi cer scuze, si eu vreau sa va urez un calduros La Multi Ani! Ceea ce ati facut pentru noi va ramane mereu in inima noastra si speram sa continuati tot asa!
Oh, si tinutele au fost foarte interesante! ;;)

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates