Social Icons

duminică, 3 iunie 2012

Absolventă de liceu!

Liceul s-a terminat...Noi am închis uşa copilăriei sau cel puţin aşa ar trebui. De acum nu mai avem un profesor sau părinţii să ne ghideze paşii în această lume, desigur părinţii vor fi lângă noi mereu...
Mă bucur şi mă întristez în acelaşi timp pentru că am terminat liceul...Îmi vor lipsi copilăriile şi nebuniile pe care le făceam toţi împreună, prezenţa făcută dimineaţa în vreo cafenea în primele ore, întrebările prosteşti în legătură cu cine ştie ce subiecte absurde, bilanţurile făcute în ora de informatică împreună cu colega şi colegul de bancă, să cochetez cu colegul din spate şi să dăm impresia tuturor că ne placem când de fapt noi nu prea suportam, comentariile răutăcioase ale fetelor din colţul clasei. O să-mi lipsească, dar acum a venit timpul să deschid o nouă uşă...Să merg mai departe, să încerc lucruri noi.
Viaţa de licean s-a încheiat pentru mine şi pentru alţi absolvenţi ai clasei a XII-a / a XIII-a, acum trebuie să ne luăm zborul şi să ne creăm propria lume, propria viaţă şi să învăţăm să ne luăm singuri decizii.
Vă felicit pe toţi cei care aţi absolvit liceul şi vă urez mult succes la bacalaureat!
Sunt ABSOLVENTĂ de LICEU!!!

2 comentarii:

Danny spunea...

FELICITARI si SUCCES la bacalaureat!

Anonim spunea...

Multumesc :*

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates