Social Icons

miercuri, 18 mai 2011

Fashion day by Deea

Soare sau ploaie? Cand se mai hotaraste si vremea asta ce face cu noi? Eu sper sa vina in curand vara si sa scoatem din dressinguri fustite si pantalonasi scurti. Azi o sa va maid au cateva tipsuri cu ce e IN in materie de fashion.
  1. Veste si camasi- din Denim
Articolele vestimentare din denim sunt foarte cool si la mare cautare sezonul acesta.Eu sincera sa fiu imi plac mult aceste camasi si in special denimul care dupa cum vedeti nu este numai la blugi. Asortate cu pantalonasi scurti sau lungi(depinde de vreme) si cu niste balerini sau chiar platforme vor arata superb.
  1. Fuste- Stranse pe talie
Aceasta rochita pe care fost Hannah Montana o poarta este chiar foarte In si pe langa asta face picioarele foarte frumoase. Pe diferite culori ele se multeaza pe talie iar in partea de jos sunt largi. Asteptam si noi vremea frumoasa ca sa le putem achizitiona si purta cu mandrie.
3.Geaca din piele + rochie
O combinatie geniala, nu numai pentru covorul rosu ci si pentru plimabrile in parc. Mai ales pe vremea asta schimbatoare, geaca ne va acoperii umerii. Pentru fetele care nu se simt confortabil intr-o rochie, pot lua o jaketa din piele peste ele si devine un look mai lejer.
  1. Tricouri – I love..
Annalynnei poarta un tricou cu un mesaj foarte direct pentru iubitul ei Kella Lutz. Foarte la moda declaratiile pe tricouri si animatiile, cum v-am spus data trecuta. Cu un outfit comod si voi puteti purta tricouri cu mesaje de iubire!
  1. Genti- in contrast
Vedeta fashion Blake Lively ne arata cum se poarta contrastul dintre culorile de pe outfit si culoarea gentii. Aici avem contrastul dintre mov, galben si albastru, primele fiind complementare. IN este contrastul dintre galben si albastru.
  1. Cercei rotunzi
Rihanna este o fana a acestor cercei care inca sunt pe val, cu pietricele, mai mari sau mai mici, cerceii rotunzi se poarta vara asta. Cel mai bine e sa iti aranjezi parul in asa fel incat sa se vada cerceii.
  1. Street Look
Perfect pentru zilele acestea schimbatoare si contine cam tot ce este In si pe val sezonul acesta. Incepand de sus in jos cu perechea de ochelari neagra, foarte bine pentru tipul ei de fata patrata. Apoi un sacou ce are pe dedesupt un mic cardigan in dungi orizontale fine, care nu afecteaza silueta in rau. Tricoul simplu, alb, deschide tinuta din nuante de negru si gri. Blugii stau foarte bine, poate pentru ca domnisoara din imagine e foarte slaba dar si culoarea lor e frumoasa. Platformele din piele intoarsa gri, nu se vor demoda niciodata. Accesorile, geanta si bratarile sunt ok, insa fara geanta si tinuta era perfecta. O recomand si pot spune ca eu o ador.
Pupici Deea:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates