Social Icons

miercuri, 11 mai 2011

Fashion day by Ella

BLUZA VAPOROASĂ ŞI PIELE

Bluzele din materiale caline, vaporoase, sunt extrem de romantice dacă au şi un print adecvat. Flori, imprimeuri geometrice, buline, abstracte sau animal print, toate sunt în vogă!
Dacă vrei să creezi un ansamblu vestimentar chic, asortează o bluză din mătase fină unui item din piele, fie pantaloni scurţi, fustă sau colanţi. Contractul textil este de senzaţie! Rachel Bilson şi superba Kourtney Kardashian s-au îmbrăcat aşa, iar rezultatul este pe măsură!
La fel de interesant este şi mixul de bluză vaporoasă cu pantaloni scurţi, într-o nuanţă electrică.

GEANTĂ CU FRANJURI

Este încăpătoare, comodă şi cool. Geanta cu franjuri aduce cu sine un uşor parfum hippie, însă merge purtată atât cu şlapi şi jeanşi, dar şi cu tocuri şi sacou.
O combinaţie inspirată, perfectă pentru vară, este de rochiţă albă, cu broderie şi ghetuţe cu toc, plus o geantă maro cu franjuri, exact aşa cum poartă Kate Hudson. De pe unica.ro ai aflat deja care sunt cele mai inspirate modalităţi de a asorta ţinutele în alb, iar maroul face pereche perfectă!
Foarte chic şi ansamblul gândit de Nicole Richie, deci numai bun de adoptat. Sandale cu platformă de plută sau sfoară, jeanşi scurţi din denim, maiou simplu, un cardigan vintage şi o geantă cu franjuri, crossover. Să nu uităm de ochelarii de soare model aviator şi de părul prins în două codiţe împletite!
Rochia maxi e superbă şi pare că nu se demodează niciodată. Ia exemplu de la Vanessa Hudgens şi mixează o astfel de creaţie cu o geantă cu franjuri şi bretele lungi.
După cum observi, nu există o regulă fixă cu privire la mărimea genţii, dispunerea franjurilor, lungimea bretelelor sau modul de purtare. Important este ca geanta să se potrivească ţinutei tale, dar şi personalităţii.
Pentru un mix mai elegant, mergi pe varianta unei genţi din piele, pe umăr, pe care să o poţi purta exact la fel ca supermodelul Kate Moss. Rochiţă, sacou, colanţi, pantofi cu toc!
Tu ai purta o geantă cu franjur? E pe gustul tău acest model?

MANICHIURA MOON

Manichiura Moon (tr. lună) este un mod inedit de a-ţi picta unghiile, atunci când te-ai plictisit de nuanţele simple de ojă.
Dita Von Teese a fost printre primele vedete care au adoptat acest stil de manichiură. Diva burlesque adoră oja roşie, pe care o combină cu o semilună albă la bază, pe unghia ovală.
Şi Rihanna s-a aliniat trendului şi poartă unghii false, lungi, colorate cu negru lucios şi deja celebra semilună albă. Divele îşi fac unghiile la salon, cu ajutorul şabloanelor, însă dacă eşti îndemânatică, poţi încerca şi tu acasă.
Frumuşica Kendall Jenner, sora fetelor Kardashian, a mizat pe o nuanţă tare, un corai vibrant care se potriveşte perfect cu linia albă. Kendell are unghiile scurte, deci acest design se potriveşte perfect oricărei lungimi de unghie.
Dacă ai impresia că semiluna specială poate fi colorată doar cu alb, te înşeli!
Poţi să foloseşti orice nuanţe îţi plac, orice mixuri îţi fac cu ochiul! Ciara a mers pe varianta metalizată, auriu şi beige, însă tu poţi încerca şi alte jocuri de culoare!
Mov cu galben, roşu cu negru, verde şi galben, albastru neon şi argintiu, fuchsia şi alb, portocaliu şi auriu, toate combinaţiile sunt permise în acest tip de manichiură!
Îţi place acest nou trend în manichiură? Ai purta „moon manicure”?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates