Social Icons

joi, 23 februarie 2012

7 trucuri pentru părul îndreptat cu placa - află cum îi poţi păstra forma cât mai mult timp

Fetele cu bucle îşi doresc păr drept, iar fetele care au părul drept ar da orice pentru o zi în care părul lor să fie ondulat şi proaspăt coafat. Eh, nu le poţi avea pe toate în viaţă, însă poţi încerca să îţi faci poftele din când în când. Cu perseverenţă şi răbdare, părul tău va arăta minunat de fiecare dată când ieşi în oraş.
Am pregătit pentru tine 7 sfaturi care să te ajute să păstrezi forma părului tău mult timp după ce l-ai îndreptat cu placa. 
 Foloseşte ser termo-protector, ca să nu îţi arzi părul, apoi divide-l în alte câteva părţi, pentru a nu se încurca. Întotdeauna, atunci când îndrepţi părul, alege o cantitate de păr care să se muleze perfect pe lăţimea plăcii tale. În caz contrar, părul tău nu se va îndrepta uniform.
Apelează la ser pe baza de silicon, pentru că acesta ţine umezeala din atmosferă la distanţă şi îţi face părul fin. Tot ce trebuie să faci este să-l aplici după ce ai terminat de aranjat părul şi gata. Succes garantat!
Fixativul este o soluţie la îndemâna tuturor fetelor. Dacă ai terminat de îndreptat părul cu placa, da-ţi cu fixativ de la distanţă sau aplică fixativ pe o perie şi apoi piaptănă zonele care tind să se încreţească cel mai repede.
 Alege produsele potrivite pentru părul tău şi ideal ar fi ca ele să fie pe baza de silicon. Dacă bugetul tău este limitat, atunci foloseşte şampon şi balsam pentru părul drept. O altă variantă este să îţi speli părul, să îl ştergi cu un prosop şi apoi să îl descurci cu o perie. În acest mod se va usca exact aşa cum l-ai pieptănat.
 Iată o mască care să te ajute să ai părul drept pentru o perioadă îndelungată de timp. Amestecă nuca de cocos şi stoarce un lime şi aplică pasta pe păr. Las-o să acţioneze 20 minute şi apoi clăteşte-ţi părul. Vei observa diferenţa!
 În cazul în care nu eşti adepta persoanelor care folosesc placa de întins părul în fiecare zi, apelează la alte tertipuri. Spre exemplu, strângeţi părul într-un prosop uscat atunci când faci duş, ca să nu se ude, iar pe timpul nopţii, prinde-l lejer într-o coadă de cal. Nu este nevoie să strângi parul prea tare, doar cât să nu se încurce.
 Investeşte într-o placă de îndreptat părul profesionistă. Sunt mai scumpe, însă sunt eficiente. Aceasta trebuie să aibă înveliş ceramic, să îţi afişeze gradele până la care se încălzeşte şi să îţi dea posibilitatea de a fixa singură temperatura la care vrei să îţi îndrepţi părul. Cele mai bune au opţiunea “control frizz”, ceea ce înseamnă că nu îţi electrizează părul.
Ţine minte că un păr frumos este un păr sănătos, iar cu grijă şi disciplină, poţi avea un păr de invidiat! 
Tu ce tips-uri cunoşti? Scrie-ne mai jos.

Un comentariu:

coco spunea...

adevarul , ca nu am rabdare deloc cu placa...:)

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates