Social Icons

miercuri, 11 iulie 2012

Decizii


Oare am mai spus cât de mult urăsc să iau decizii? Cel mai probabil nu. Ei bine, în aceste zile se întâmplă să trebuiască să iau atât de multe decizii şi cum aproape întotdeauna ce se petrece cu mine are urmări şi pe blog. Staţi calmi încă nu a venit vremea să decid dacă îmi continui sau nu activitate pe blog! Pur şi simplu mi se pare că blogul este într-un haos total, sunteţi de acord cu mine? Aşadar, mă gândeam să fac puţină ordine pe aici şi aş cam avea nevoie de ajutorul vostru…Este cineva interesat să mă ajute şi pe mine? Dacă da, v-aş ruga să-mi daţi nişte sugestii cu ce schimbări aţi dori să vedeţi pe blog şi să-mi răspundeţi la unele întrebări pe care le am pentru voi. Ce spuneţi mă ajutaţi cu asta? Nu durează decât câteva minute.
Întrebările mele sunt:
  1. Ce nu găsiţi pe blog, dar v-ar plăcea să găsiţi şi aici?
  2. Ce părere aveţi despre rubrica „Arta de a fi frumoasă”?
  3. Ce părere aveţi despre rubrica „Muzică”?
  4. Ce părere aveţi despre rubrica „Pe marile ecrane”?
  5. Ce părere aveţi despre rubrica „Prin gaura cheii”?
  6. Ce părere aveţi despre rubrica „Stop and Smile”?
  7. Ce părere aveţi despre rubrica „Titluri noi”?
  8. Ce părere aveţi despre rubrica „Vorbe înţelepte”?
  9. Ce părere aveţi despre campania „We can blog it”?
  10. Ce aţi schimba la blog?
  11. Ce vă place la blog?
  12. Ce nu vă place la blog?
  13. Cum aş putea să socializez mai mult cu voi?
  14. Ar trebui să mut blogul pe un link care să fie potrivit cu titlul blogului, adică ceva de genul: thegiftofpassion.blogspot.com?
  15. Ce aţi păstra pe blog?
  16. La ce aţi renunţa?
  17. Aţi mări echipa sau nu?
Vă mulţumesc anticipat!

7 comentarii:

Stephany spunea...

Am sa raspund foarte pe scurt si sper ca va ajut !
Deci , in primul rand ador toate rubricile si nu le-as schimba sau modifica . Sustin campania voastra , iar pt a socializa mai bine cu noi , propun ca pune-ti un chat pe blog :)
Ar trebui sa pastrati link-urea confuzii si nu prea are importanta cat de mare e echipa , atata timp cat totul iese bine :)
Ce mi-ar placea sa vad mai ... ordonat , ar fi rubrica de creatii , care ar trebui pusa intr-o zi anume .
In rest totul e bine asa cum e :)

Ice Flower spunea...

Nu am nimic de obiectat la ceea ce e in acest moment Gift of Passion si nu cred ca trebuie sa schimbi ceva la acest blog. Sunt de-acord cu Stephany cu privire la chatul de pe blog, dar eu cred ca timpul este problema aici, nu ceva ce ai vrea tu sa schimbi la blog...multa lume se plange de lipsa de timp si cu trecerea lui, devin tot mai neinteresati de ceea ce se petrece in jurul lor, pentru ca ceea ce e mai important pentru ei in momentul de fata conteaza si le ocupa mult din timp, dar aici nu cred ca poti face tu prea multe :)

Eu zic sa continui ce ai inceput pentru ca faci o treaba uimitoare! :) Dedicatia e cea care conteaza! :)

Danny spunea...

ador toate rubricile de pe acest blog,sunt deacord cu Stephany referitor la chat,nu cred ca este vreo problema cu linkul toti deja ne-am invatat cu el,unicul lucru care l-as schimba la acest blog ar fi culoare fonului,imi placea mai mult cind era ceva mai inchis(te rog sa nu o ei in nume de rau)

LoStInDr3aMs spunea...

mie sincer imi place tot la acest blog...datorita blogului tau am intrat in aceasta minunata lume a blogurilor...bineinteles ca acum doi ani(cred)blogul arata altfel!cum spunea si Stephany...nu conteaza numarul celor din echipa...conteaza rezultatul!
nu pot zice ca ar trebui sa adaugi ceva blogului...mie imi place asa cum este blogul vostru!

Sara Hope spunea...

Ella,ti-am scris in email

Sara spunea...

emailul de la mine scrie tot!

Sara spunea...

explica*

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates