Social Icons

marți, 10 iulie 2012

Lexy şi Lizzy au câteva poveşti


Prima se numeşte „Maybe The Destiny” şi este scrisă de Lexy. Rezumat: „În ”Maybe The Destiny” este vorba despre cum ni se poate schimba viaţa, fără ca noi să putem opune rezistenţă. Cum poate fi plănuită viaţa cuiva, dând-o peste cap atunci când se aşteaptă mai puţin. Eroina, Izabelle Bennet, este o fire puternică şi hotărâtă, care a învăţat de mică că viaţa nu e întotdeauna roz. Ea descoperă partea nevăzuta a lumii, o lume nouă şi înfricoşătoare pentru ea. Trebuie să înveţe să se apere de pericole de care nu era conştientă că există, şi să înfrunte cu capul sus provocările la care este supusă. Dar atunci când se îndrăgosteşte de cel care îi este interzis, simte cum controlul îi alunecă printre degete. Prinsă între ceea ce vrea să fie şi ceea ce îi este menit să facă, şi pe deasupra şi o dragoste interzisă, viaţa ei nu mai seamănă deloc cu ce era acum ceva vreme.” Îl găsiţi aici.

A doua se numeşte „Hello,Neighbor!” şi este scrisă de Lexy. Rezumat: „Au bani, au frumuseţe, au sute de prieteni şi viaţa pare tot mai bună. Dar atunci când Jennifer Stackhouse se mută cu sora sa în New York ca să termine liceul, urmându-şi visul de-o viaţă, se trezeşte prinsă într-un coşmar. Cele două colege în ultimul an s-au dovedit a fi colegi, şi nu orice colegi. Băieţii Cavanaugh, cu care ea îşi petrecuse copilăria. Nici nu se gândise că fetele Cavanaugh cu care avea să stea s-ar fi putut dovedi a fi micii monştrii care o terorizau când era mică. Pe de altă parte, Elena găseşte amuzantă situaţia, mai ales că o vede pe Jen enervată la culme. Dar atunci când baieţii îşi revin din beţia petrecerii, viclenia şi aroganţa tipică NY ies la suprafaţă. Oare va reuşi să îi înghită Jen pe cei doi şi să îşi împlinească visele? Iar Elena, săraca fată nepopulară, va reuşi să iasă la suprafaţă în sfârşit? Cât despre cei doi băieţi, nimic nu e ceea ce pare a fi atunci când micile scântei plutesc în aer.” Îl găsiţi aici.

A treia se numeşte „Îngerul Purităţii” şi este scrisă de Lizzy. Rezumat: „Se spune că iubirea este nesfârşită, că există şi dincolo de moarte. Se pare că viaţa îi pune la încercare pe Nate şi Ioana. În care el nu poate suportă ideea de a trăi fără fata iubită şi încearcă să-şi i-a viaţa. În momentul în care vru să moară, află că Ioana este un Înger. Ioana doreşte cu desăvârşire să redevină om, şi cu ajutorul lui Nate, care are un rol important în salvarea ei, încearcă imposibilul. Ei află că lumea de sus, a Îngerilor nu este o lume paşnică, plină cu armonie ci o lume groaznică, în care Îngerii se luptă între ei pentru a fi regii lumii de sus şi cele-i de jos. Se pare că cei doi au o putere inimaginabilă şi sunt vânaţi de Îngeri. Vor reuşi să o readucă pe Ioana în Lumea Celor Vii? Vor reuşi să învingă răul şi să fie împreună, pierduţi în pasiunea de necontenit? ” Îl găsiţi aici.

A patra se numeşte „In The Name Of Love” şi este scrisă de Lexy şi Lizzy. Rezumatul: „Acum 100 de ani, în regatul Văilor de nord, s-au născut moştenitoarele tronului, gemenele Von Allen. De-alungul anilor, Blair şi Cristine au devenit două femei frumoase, care erau gata de măritiş şi preluarea tronului. Dar atunci când apare misteriosul Cristopher, legătura dintre cele două surori se fisurează pe zi ce trece. De a lungul lunilor, Cristopher le-a curtat pe amândouă, făcându-le să se îndrăgostească până peste cap de el. Într-o seară, le-a mărturisit fetelor adevărata lui natură, cea de vampir, şi le-a transformat în ”numele dragostei”. Şi totuşi, în acele zile foametea făcea nenumărate victime, şi luptele păreau că nu se mai opresc. Aşa că Cristopher îşi abandonează iubitele şi se alătură duşmanului, pornind un război între cele 2 regate, de sud şi de nord. Cristopher sfârşeşte ucis în luptă, iar fetele află de faptele lui. Însă nici una nu e dispusă să creadă că totul a fost doar un joc al puterii, şi se avântă una asupra celeilalte, sfârşind aproape moarte. Decid să părăsească regatul şi să lase tronul vărului lor Raphael. Dar ce se întâmplă dacă, 100 de ani mai târziu, Raphael este ucis, iar fetele sunt obligate să se întoarcă pentru tron? Vor reuşi să se împace şi să dea uitării trecutul? Şi care dintre ele va ocupa tronul?” Îl găsiţi aici.



3 comentarii:

Ice Flower spunea...

"Maybe The Destiny" pare o poveste destul de interesanta, avand in vedere ca sunt lucruri absolut firesti in viata.
"Hello Neighbor!" pare o poveste captivanta, oare cele doua surori vor putea vedea dincolo de aparente? :)
"Ingerul Puritatii" cred ca este mai speciala, ca si continut. Imi place actiunea si ceea ce implica aceasta poveste intruneste multe din atractiile unui roman.
"In The Name Of Love" e perfect din punctul meu de vedere. Felicitari fetelor! :)

Sara Hope spunea...

maybe the destiny este destul de inteesant

Sara spunea...

bafta fetelor!

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates