Social Icons

vineri, 20 iulie 2012

Tot ce trebuie să ştii despre cea mai folosită metodă de epilare


Vara nu poate fi la fel de minunată fără rochiţele şi fustele tale preferate iar ca să le porţi ai nevoie, în fiecare zi, de picioare fine şi perfect epilate. Unele dintre noi aleg să se epileze cu ceară, însă există o perioadă când parul este vizibil, dar încă imposibil de epilat, în care este jenant să îţi expui picioarele şi vara poate fi un calvar. Nici crema pentru epilat nu poate fi mereu folosită, iar când firul de păr este scurt şi nici epilatorul nu le prinde. Ce rămâne de făcut ? Ei bine este momentul în care, disperate apelam la lama de ras! Iată ce trebuie să ştii despre cea mai simplă şi cea mai ieftină metodă de epilare, ca să ai picioarele minunate.
1. Aparatul de ras. Dacă foloseşti de mai multe ori un aparat de ras din acela de unică folosinţă, află că e o greşeală care îi va face mai mult rău pielii. Alege un aparat de ras cu patru sau cinci lame, specială pentru femei care îţi va lăsa picioarele foarte fine dintr-o singură mişcare, aşa că nu vei fi nevoită să îţi torturezi pielea.
2. Crema de ras. Mai nou în farmacii şi magazine de cosmetice găseşti creme de ras speciale pentru femei, care au mai multe elemente hidratante şi care îţi protejează pielea.
3. Hidratarea. După epilare pielea are nevoie de hidratare intense, aşa că foloseşte o cremă puternic hidratantă. O altă variantă ar fi uleiul de măsline sau uleiul pentru bebeluşi care calmează iritaţiile şi hidratează în profunzime.
4. Cireaşa de pe tort - Folosind lama de ras pentru epilat îţi faci practic şi un gomaj, decibronzul nu prea se va prinde de picioarele tale. Ca să le dai totuşi o nuanţă sexy, caută un ulei bronzant, care se distribuie uniform, nu lăsa pete pe piele şi arată foarte bine. Atenţie, uleiul se foloseşte după 24 de ore după ce te-ai epilat, altfel rişti să arăţi ca şi cum ai avea bulinuţe.

4 comentarii:

Sara Hope spunea...

interesanr:*

Sara Hope spunea...

interesant*

Danny spunea...

multumesc pentru sfaturile utile:*

Ice Flower spunea...

Din cate optiuni mi-ai dat eu tot lama o aleg si nu pt ca e doar ieftina, ci pentru ca celelalte trucuri nu merg la mine :) ceara calda e singura care merge in afara de lama, dar e destul de scumpa pt preferintele mele in materie de a reduce pilozitatea. Crema la firele mele de par atat de inradacinate in piele si negre, nu merge si trebuie sa dau de n ori pe aceeasi suprafata ca sa se duca parul si poate nici atunci, iar rabdarea si timpul sunt lucruri cu care nu ma impac foarte bine, iar aparatul de ras, ei bine nu il pot suporta pe piele. pielea mea e mult prea sensibila. Cu lama deja m-am obisnuit, chiar daca pe urma folosesc crema de hidratare pentru a hidrata pielea care a fost afectata. Imi place ideea cu uleiul de masline, este f bun si la bronzaj cu toate ca nu e anti UVA ca sa poata inlocui uleiul de soare :)

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates