Social Icons

sâmbătă, 21 iulie 2012

Zece tips-uri ca să ieşi învingătoare în operaţiunea bikini


Vara înseamnă mai întâi de orice să te simţi bine şi să arăţi bine. Dacă ţi-ai probat costumul de baie şi nu eşti prea încântată de ceea ce vezi, îţi oferim 10 idei despre cum poţi ieşi învingătoare din operaţiunea bikini.
- Nu te înfometa ca să slăbeşti. Adoptă o dietă echilibrată, cu multe legume şi fructe şi cât mai puţine grăsimi. Nu uita de suplimentele de vitamine şi minerale. Mineralele sunt foarte importante ca organismul să funcţioneze optim şi din păcate femeile pierd astfel de elemente prin transpiraţie şi menstruaţie.
- Fă mişcare în aer liber, singură sau cu prietenii, ca să arzi cât mai multe calorii.
- Ca să nu te plictiseşti, încearcă ceva nou - un sport nou, elemente de yoga etc.
- Încearcă să ai cât mai multă grijă de pielea ta, chiar dacă încerci să te bronzezi. Nimic nu e mai neplăcut decât o piele arsă care se cojeşte.
- Când mergi la plajă foloseşte întotdeauna o cremă de protecţie solară, potrivită tipului tău de piele.
- Hidratează-te. Este cel mai eficient lucru pe care îl poţi face pentru a combate celulita.
- Ca să arăţi bine, trebuie să ştii că sunt importante şi aspectul unghiilor şi al părului. Încearcă să ai mereu unghiile îngrijite şi optează pe timpul verii pentru un balsam ultrahidratant care îţi va hrăni firul de păr.
- Exfolierea este importantă şi vara, mai ales dacă te confrunţi cu celulita, aşa că nu sari peste acest tratament, chiar dacă îţi afectează bronzul.
- Este anotimpul fructelor, aşa că nu ezita să îţi faci din ele măşti de înfrumuseţare potrivite pentru tipul tău de ten. Caisele hidratează, căpşunile ajută în tratarea coşurilor, piersicile revitalizează.
- Ca să arăţi bine pe plajă, cumpără-ţi un costum de baie care să îţi avantajeze actuala siluetă. Nu alege numere mai mici în speranţa că vei slabi, rişti să arăţi penibil. 

5 comentarii:

Ice Flower spunea...

Partea cu mineralele este o noutate pentru mine, iar cat priveste ingrijirea, azi am facut cat mai multe din acestea fara ca macar sa ma consult cu postul de pe blog :)), dar cat priveste fructele si multe alte mofturi, trebuie sa ai bani ca sa iti permiti macar sa cumperi pentru consumat standard.

Sara Hope spunea...

chestia cu sportul incerc si eu acum

Sara Hope spunea...

si tocmai acum aflu...ca e mai greu decat pare:p

Sara spunea...

chestia cu sportul incerc si eu acum

Sara spunea...

si tocmai acum aflu...ca e mai greu decat pare:p

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates