Social Icons

miercuri, 3 iulie 2013

Vreau să devin o profesionistă în ceea ce fac

            Îmi amintesc foarte bine cum acum ceva vreme cineva mă acuza că nu sunt profesionistă, dar atunci nu ştiam la ce anume se referă, şi am încercat în timp să înţeleg la ce se referă. Acum încerc să devin o profesionistă în ceea ce fac, să nu mai ascult toate vorbele rele spuse pe la colţuri de unii oameni şi să continui ceea ce fac fără a mă abate de la calea pe care am ales-o. Aşadar, a venit timpul să schimb puţin atitudinea şi să devin ceea ce mi-am propus fără a mă abate de la drumul meu.
            Am schimbat puţin aspectul şi am adus câteva îmbunătăţiri blogului care sper că vă vor place. Am actualizat Dicţionarul de poveşti şi am creat câteva butoane pentru cei care vor să spună şi cititorilor că fanficurile/poveştile lor se află acolo, butoanele le găsiţi aici. De asemenea, am modernizat design-ul şi l-am simplificat puţin.
            Acum mai trebuie doar să aflăm ce părere au cititorii şi ce-şi doresc ei de la blog. Ce părere aveţi despre rubricile noastre? Care credeţi că este reţeta unui concurs la care să existe participanţi?

3 comentarii:

Unknown spunea...

superb:X
love it:*

Unknown spunea...

e frumos. si daca tu te simti implinita si multumita de ceea ce ai realizat e si mai bine..mult succes in continuare

Unknown spunea...

Multumesc :*

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates