Social Icons

marți, 4 martie 2014

Oscarurile în ţinute

         Duminică seara au avut loc cele mai aşteptate premii din cinematografie, iar vedetele s-au gătit special pentru această ocazie. Mai ales doamnele care au uimit pe covorul roşu cu ţinute care mai de care mai sofisticate.

         Angelina Jolie a îmbrăţişat trendul metalic şi a purtat o rochie din colecţia Elie Saab Fall 2013 şi o pereche de pantofi Ferragamo. În ultima vreme actriţa a purtat mai multe ţinute negre, deci această ţinută deschisă la culoare a fost o surpriză plăcută. Din păcate se pare că nu a s-a gândit prea mult la păr şi la make-up, care ar fi putut completa aspectul ei.
         Cate Blanchett a purtat încă o dată o rochie din colecţia Armani Prive, cum de obicei apelează la designerul italian pentru ocaziile speciale. Rochia fără mâneci de culoare aurie cu crinolină, brodată cu paiete şi cristale Swarovski a adus puţin romantism pe covorul roşu.
         Lupita Nyong’o a purtat o rochie Prada, de culoarea albastru deschis cu un decolteu în V. Şi-a completat look-ul cu bijuterii Fred Leighton, care au inclus cerceii, o pereche de sandale platformă Prada şi un clutch cu crisatale aceeaşi marcă.
         Penélope Cruz a fost foarte elegantă într-o rochie roz. Actriţa spaniolă a optat pentru un fard de obraz personalizat de la Giambattista Valli Couture şi o rochie pe un umăr. Elegantă şi uşor drapată, cu un detaliu inspirat de o pelerină efectul a fost unul romantic. Talia a fost evidenţiată cu un detaliu negru izbitor la care a asortat o geantă neagră.
     
         Julia Roberts a radiat în timpul defilării pe covorul roşu într-o rochie Givenchy special creată pentru ocazii. Ca o persoană regală a Hollywood-ului ea a arătat frumos şi clasic, iar rochia de dantelă neagră a reprezentat una dintre cele mai bune alegeri vestimentare ale actriţei. Decolteul rochiei a făcut-o să arate sofisticat, sexy şi romantic. Actriţa a lăsat rochia să vorbească de la sine asortând-o cu câteva bijuterii sclipitoare de la Bulgari.
           Meryl Streep a purtat o rochie elegantă Lanvin căzută uşor de pe un umăr şi care se potriveşte perfect stilului ei personal. Nu ştii niciodată la ce să te aştepţi de la Meryl pe covorul roşu, dar acest aspect este minunat şi adecvat vârstei sale. Iar centura şi brăţările asortate arată foarte bine.
         Amy Adams a arătat divin într-o rochie albastră de la Gucci la care a asortat nişte bijuterii Tiffany&Co.
         Olivia Wilde şi-a creat un stil pe perioada sarcinii pentru covorul roşu, iar această ţinută alb-negru de la Oscaruri nu au fost o excenpţie. Stilul mock-guler i-au evidenţiat silueta foarte sexy, care a fost îmbunătăţită de decupajul din spate.
         Kristen Bell a purtat o rochie Roberto Caballi foarte elegantă. Actriţa şi-a asortat ţinuta cu un clutch Ferragamo foarte trendy, cu un colier Piaget’s Rose Empress şi cerceti din aur alb şi diamante Rose.
         Sarah Paulson a purtat duminică (2 Martie) o rochie Elie Saab de culoarea piersicii împodobită şi cu un tiv brodat care face parte din colecţia de primăvară 2013. Ea a purtat o pereche de pantofi Christian Louboutin de culoare aurie şi cu sclipici, iar ţinuta ei a fost completată de un clutch Ferragamo.
          În timpul prestaţiei de la Oscar Pink a purtat o rochie din colecţia Ellie Saab Fall 2013. O rochie cu mâneci ¾ împodobită şi cu un decolteu adânc în V, Pink nu a arătat niciodată mai bine.
         Lady Gaga a uimit la Oscar prin ţinuta ei cuminte şi deloc excentrică. Cântăreaţa fiind imaginea curentă a casei de modă Versace a venit îmbrăcată într-o rochie creată de aceeaşi casă de modă. Rochia cu accente metalice i-a scos în evidenţă silueta, iar eşarfa de culoarea lavandei i-a acordat o tentă dramatică. Într-adevăr această rochie Glamazon i-a oferit un look foarte normalizat vedetei înlocuind stilul ei nebunesc cu ceva clasic. Ea a scăpat chiar şi de extensiile din păr, optând pentru un păr de culoarea blond-platinat.
         Sally Hawkins a fost una dintre multele actriţe care au optat pentru o rochie brodată de culoare pală, în acest caz aparţinând casei de modă Valentină Couture Fall 2013. Actriţa nominalizată pentru rolul din „Blue Jasmine” a arătat uimitor într-o rochie crem cu broderii aurii. Cu toate acestea rochia a dezavantajat-o pe micuţa Sally şi se pare că nu a fost modificată pentru silueta ei. Rochia are mânecile mult prea mici şi în zona taliei este mult prea strânsă.
         Kate Hudson, care a fost prezentatoare la acest eveniment, a arătat aproape perfect într-o rochie din colecţia Atelier Versace Spring 2014 şi o pereche de sandale Jimmy Choo. Trena, brodria detaliată de la talie au fost minunate. Având o rochie atât de strălucitoare ea a optat pentru nişte bijuterii delicate de diamant şi un clutch simplu.
         Olga Kurylenko a purtat o rochie roşie, dar care era de fapt verde în colecţia Suzy Amis Cameron. Rochia elegantă a fost realizată din nişte materiale ecologice şi a avut un detaliu plisat pe umăr, împreunp cu decupajul asimetric adăugând sex appeal. A asortat rochia cu o pereche de cercei orbitori marca Bulgari şi un clutch metalic Oroton.
         Sandra Bullock a purtat o rochie bleumarin Alexander McQueen şi bijuterii Lorraine Schwartz. Îmi place eleganţa emanată de ţinuta Sandrei.
         Jada Pinkett Smith a radiat într-o rochie roz de la casa de modă Versace. Jada a sărit de la rochiile pastel la o rochie roz cu multe detalii: la gât având o alungire, o fantă sexy şi o trenă dramatică. Draparea a fost frumoasă, feminină şi elegantă.
         Jennifer Garner a purtat o ţinută creată de Oscar de la Renta. Un look metalic cu mărgele inspirată din anii 1920, rochia argintie a semănat cu o stea. Jennifer şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de pantofi Brian Atwood şi un clutch Oscar de la Renta. Mi-au plăcut vârfurile ondulate şi bretonul ei.
          Emma Watson a purtat o rochie Vera Wang. Rochia cu corstet până la gât şi cu fusta sirenă i-a oferit un aspect mai sportiv în partea de sus amestecat cu un strop de dramatism în partea de jos. Aceasta şi-a asortat ţinuta cu un inel din colecţia Chanel Fine Jewelry şi cercei Anita Ko. Îmi plac buzele ei roşii.
         Jennifer Lawrence s-a împiedicat din nou în timp ce îşi făcea intrarea pe covorul roşu, însă a depăşit momentul cu zâmbetul pe buze. Nu mă mir că s-a împiedicat în acea rochie având în vedere înălţimea sandalelor ei Brian Atwood. Desigur Jennifer a purtat o ţinută Christian Dior. Rochia fără bretele, de culoarea roşi şi a arătat foarte bine pe ea în ciuda faptului că rochia trebuia să fie mai scurtă cu câţiva centimetri.
         Camila Alves a purtat o rochie delicată şi lungă de Gabriela Cadena. Înfăşurată în acest material crem, Camila a arătat sofisticat şi ca o doamnă. A purtat o pereche de cercei Lorraine Schwartz şi un clutch monocromatic.
         Kerry Washington a purtat un costum creat de Jason Wu din satin la care a adăugat un fel de cravată argintie. Ea şi-a accesorizat ţinuat cu bijuterii Jennifer Meyer. Rochia a arătat puţin şifonată, dar să spunem că asta se datorează vremii mult prea umede.
         Anna Kendrick a purtat o rochie complexă din colecţia J. Mendel toamnă 2014. Majoritatea vedetelor au adoptat o abordare mai moale, mai elegantă pentru această seară, aşa că îmi place acest look edgy.
         Jessica Biel a făcut parte din constelaţia vedetelor care au uimit cu un aspect strălucitor şi nud, etalând o rochie fără bretele din colecţia Chanel Spring 2014.
         Charlize Theron a portat o rochie neagră dramatică de la Dior, care trebuie să recunosc mi-a plăcut foarte mult. Cu nişte începuturi de bretele care îmi amintesc de sutienele cu bretele de plastic transparente care mă înpiedică să-mi placă atât de mult aspectul.
         Anne Hathaway a adoptat o ţinută fesh şi modernă creată de Gucci. Mătasea neagră de la fustă cu detaliul negru brodat cu cristale de la corset a fost una dintre cele mai spectaculoase combinaţii ale serii. Anne şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de pantofi Gucci şi un clutch din plexiglass negru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates