Social Icons

luni, 26 mai 2014

4 coafuri rebele pentru această vară

            Vara se apropie cu paşi repezi aşa că trebuie să fii pregatită să o întâmpini cu un look de nota 10. Coafurile rebele sunt în vogă acum, aşa că indiferent de lungimea pe care o are podoaba capilară, nu este cazul să stai ore în şir în faţa oglinzii pentru a-ţi aranja părul perfect. Este mult mai atractiv dacă îl laşi să aibă un aspect natural, ce denotă lipsa de efort. Coafurile rebele sunt sexy şi vor atrage toată atenţia asupra ta în această vară. Iată câteva propuneri foarte interesante, ce merită încercate:
                  Ponytail dezordonat
            Ca să capeţi un aspect nonşalant, fă-i o coadă ponytail neglijentă. Piaptănă părul şi aplică un spray cu fixare lejeră. Tapează şuviţe mari de păr, apoi prinde-l în spate în creştetul capului. Scoate câteva şuviţe rebele pentru a obţine acel efect dezordonat.
                  Păr prins boem
            Dacă ţi-ai propus să faci o plimbare romantică pe plajă cu iubitul sau să ieşi cu fetele undeva la o cafenea, încearcă o rochie lejeră şi o coafură rebelă, cu aspect boem. Foloseşte ondulatorul şi fă-ţi câteva bucle nedefinite. Piaptănă părul din faţă, tapează-l uşor şi aplică un spray cu fixare lejeră. Prinde-l la spate, într-o coadă, la mijloc, ori jos într-o parte. În partea din faţă, scoate în afară câteva şuviţe de păr dezordonate.
                  Onduleuri lejere
            Eşarfele nu sunt doar un accesoriu vestimentar, în sezonul estival pot fi folosite cu success ca şi accesoriu de păr. Aşa că încearcă o coafură rebelă cu nişte onduleuri lejere şi prinde-ţi o eşarfă colorată în păr. Capeţi instant un look plin de personalitate, cu influenţe hippie. Foloseşte ondulatorul pe şuviţe late de păr. Nu încerca să le faci perfecte, ideea este să arate cât mai natural. Treci uşor cu mâna printre buclele create şi aplică un spray fixativ.
                  Coadă fishtail
            Împletitura fishtail este în tendinţe şi arată foarte interesant. Piaptănă-ţi părul şi tapează partea din faţă. Împarte părul în două secţiuni egale. Ia o şuviţă subţire din spatele secţiunii din stânga şi trece-o peste partea dreaptă. Apoi fă la fel din dreapta în stânga. Repetă acţiunea până termini toată coada. Prinde-o cu un elastic subţire. Scoate şuviţe laterale de păr din faţă pentru a căpăta un aspect rebel.
            Coafurile rebele sunt cele mai potrivite pentru sezonul estival, când trebuie să fii cât mai naturală şi să te bucuri de plajă, mare, soare , de prieteni şi de oameni dragi. Alege-ţi ţinute colorate, care să-ţi reprezinte personalitatea şi renunţă la coafurile realizate minuţios. Încearcă coafuri rebele, uşor de făcut şi care arată spectaculos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates