Social Icons

luni, 5 mai 2014

Trucuri pentru un machiaj rezistent

Machiajul rezistent este un ideal al multor femei, mai ales daca nu au prea mult timp la dispozitie pentru a face retusurile inevitabile din timpul zilei. Desi ti se pare greu de obtinut, acest machiaj este, de fapt, unul obisnuit, in cadrul caruia, insa, le dai unor anumitor produse noi utilizari.
Afla si tu, in cele ce urmeaza, ce trucuri poti folosi pentru un machiaj rezistent!
  

Trucuri pentru un machiaj rezistent al fetei

Probabil ca ai observat pe rafturile magazinelor de cosmetice produsele care poarta denumirea generica de primer. Acesta din urma este, de fapt, o baza pentru machiaj, care nu face altceva decat sa fixeze produsele aplicate ulterior. Pe langa primer, este indicat sa urmezi si cateva sfaturi pentru a obtine un machiaj rezistent al fetei:
1. Aplica fondul de ten cu ajutorul unei pensule speciale, care te va ajuta sa obtii un strat subtire si uniform.
2. Utilizeaza un burete uscat pentru a indeparta excesul de fond de ten.
3. Aplica un al doilea strat subtire de fond de ten.
4. Foloseste o pudra translucida.
5. Tine in permanenta la indemana un spray cu apa termala, pentru revigorarea pielii.

Ce ar trebui sa faci pentru a obtine un machiaj rezistent al ochilor si al sprancenelor

Ca si in cazul fondului de ten, poti apela la un primer inainte de aplicarea fardului de pleoape. Daca nu vrei sa iti incarci trusa de machiaj, insa, incearca un truc la indemana oricarei femei: foloseste un strat subtire de fond de ten in locul bazei de machiaj si renunta la aplicarea cremei in zona respectiva. Lasa-l sa se usuce, apoi aplica fardul, asa cum faci in mod obisnuit. Tine cont de inca un sfat: daca ai tenul gras, nu folosi niciodata un fard crema, ci opteaza pentru unul clasic.
Pentru un machiaj rezistent cu efect de gene false, aplica un strat subtire de pudra translucida inainte de a te da cu rimel. In plus, foloseste o mascara rezistenta la apa (waterproof).
In ceea ce priveste sprancenele, opteaza pentru un fard colorat pe baza de ceara, care va rezista pe perioada intregii zile.

Cum sa obtii un machiaj rezistent al buzelor

Pentru un machiaj rezistent al buzelor, aplica, din nou, un strat subtire de fond de ten, inainte de ruj. Apoi, utilizeaza un creion pentru buze, in scopul delimitarii conturului machiajului. Odata ce ai aplicat rujul preferat , preseaza un servetel pe buze, pentru a indeparta surplusul.
  
Incearca si tu aceste trucuri pentru a obtine un machiaj rezistent si te vei bucura de un look perfect pe parcursul intregii zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates