Social Icons

miercuri, 10 august 2011

Care este cel mai bun traducător?

1. It's my life - tradus de Dy@nn@. Rezumat: Eu sunt Bella Swan si viata mea este un dezastru.Tatal meu m-a parasit pentru o alta femeie si mama mea este bolnava.Lucrez la un bar dupa ce scap de la scoala.Dar viata mea s-a schimbat cand l-am intalnit pe Edward Cullen,doctorul care a ajutat-o pe mama mea. Îl găsiţi aici.
2. Family Therapy Cullen Style - tradus de Michelle, Andra şi Alexa. Rezumat: Esme si Carlisle hotarasc sa-si duca copii la terapie de familie la un phsiholog.Nici unul dintre ei nu este de acord dar trebuie sa-si asculte parintii .Doctorul nu stie insa ca ei sunt vampiri sau ca fratii ( A/J; E/R) formeaza  perechi, stie doar de relatia lui Edward cu Bella. Ce se va intampla pe parcurs? Ce se va intampla cu phsihologul? Dar cu familia Cullen? Îl găsiţi aici.
3. Amor a altos niveles - tradus de Stefanik. Rezumat: Bella Swan este  o fată rebelă care cere atentie.Edward Cullen noul si strictul profesor.Impreuna vor gasi dragostea.Bella nu isi imagineaza ca dragostea dintre ei doi va ajunge la asa niveluri ridicate. Îl găsiţi aici
4. Camping with Damon - tradus de DeDe şi Andra V. Rezumat: Stefan şi Elena trebuie să meargă la camping, dar Caroline (nou născuta) intră în nişte buclucuri, iar Ştefan e obligat să renunţe la camping pentru a o ajuta pe Caroline. (sau aşa crede Elena) Cum Ştefan nu vrea să-i strice vacanţa Elenei, el o trimite cu Damon. Toţi ştiţi ce sentimente are Damon faţă de Elena. Deci, acum e timpul să vă întrebaţi ce se va întâmpla în această tabară, care pentru Elena va dura muuult. Îl găsiţi aici.
5. Dia de ira - tradus de Twilightpurple. Rezumat: Doar seducţia îl va ajuta să regleze conturi vechi… Edward Cullen a luat decizia de a se răzbuna: să o seducă pe inocenta fiică a duşmanului său şi apoi de a se căsători cu ea. Să ducă la capăt acest plan nu va fi nici o tortură deoarece Bella Swan era pe cât de frumoasă, pe cât era de inocentă. Bella nu întârzie în a-şi da seama că Edward o şantaja, dar nu putea evita trădarea corpului său în fiecare noapte, când pasiunea o făcea să uite de mânie şi se lăsa purtată de dorinţă. Îl găsiţi aici.
6. Runaways - tradus de Beatrice. Rezumat: Edward, om al strazii inca de la varsta de 12ani, este obisnuit cu viata dura si fara precedent. Acum la 20 de ani, singurul lui tel este sa scape de toate astea si sa paraseasca aceasta lume, a strazii. Ce se intampla atunci cand, o fata pierduta ce pare ca nu isi mai poate reveni, devine NOUA LUI UMBRA? Îl găsiţi aici

Acestea sunt ficurile participante la concurs...nu mai rămâne decât să spun: START VOT!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates